Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKLIZAO NIZ PADINU OD 150 METARA
Povratak na članak

HGSS objavio sretnu vijest nakon 9 sati akcije spašavanja: Ozlijeđeni planinar predan liječnicima

Unesrećeni planinar se nalazio na izrazito nepristupačnom terenu kod Vaganskog vrha te je akcija spašavanja trajala gotovo 9 sati

Komentari 2

RI
rimadanin
09:11 02.01.2022.

Kako to da kraj unesrećenog planinara nije sletio helikopter MORH-a , koji je navodno opremljen za noćno letenje , i prevezao ga u najkraćem vremenu do bolnice ili je bio opet u kvaru ????

VL
ZH
zhecko
16:45 02.01.2022.

Po meni je neodgovoran osobenjak! Nisam planinar, ali poznanici planinari su objasnili da postoje pravila planinarenja, na koju visinu i ovisno o težine staze koliko članova mora imati grupa koja se penje. Na teškom terenu uže obavezno da niko nene može pasti ! Po mom mišljenju GSS bi trebala naplatiti troškove spašavanja da mu više nikada ne pada na pamet ovakva glupa avatura ! 😡

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.