Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARA NOVALJA
Povratak na članak

Zaustavljeni radovi: Starici (81) srušen zid kuće, suvlasnica susjedne parcele je HDZ-ova tajnica

Inspekcijski postupak je u tijeku, te će se u daljnjem postupanju utvrditi sve točne činjenice koje su bitne za postupanje i odluke građevinske inspekcije

Komentari 8

Avatar maxist
maxist
20:18 20.10.2017.

Umjesto zgražanja i javne osude ministar i doglavnici sipaju fraze-. citate iz zakona bez ikakve stvarne reakcije ! Institucije se prave lude...iz četvrtka guraju problem u ponedjeljak -računajući da će kiša i oluja predviđena prognozom kuću pretvoriti u ruševinu ii "tajnici" pogodnu parcelu...?1 Pravno bar za mene onak ljudski ravno oslobađajućoj presudi za duplo ubojstvo horvatinčiča........Onaj tko nema love,veze i položaj nema pravo ni na osobnu imovinu ni život !!?.....

VL
DU
Deleted user
17:12 20.10.2017.

Ako sad ta tuka ne dobije izgon sa radnog mjesta onda sve u finu m****. One dvije koje su pokazale sise na svjetksom prvesntvu su otjerane iako svaka žena ima sise.... a ovu će zadržat iako svaki zaposlenik ministarstva nije stoka!

VL
Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
23:11 20.10.2017.

Ajmo branitelji satore u obranu tajnice!!!!!!!!!!!

VL
Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
23:09 20.10.2017.

KRADEZE i HNS, kombinacija snova!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.