Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zaustavite silovanje Hrvatske!

Nacionalizam nije koncept, nego je sredstvo. U njega se ukrca da bi se mobiliziralo i žrtvovalo. RH je osamostaljenjem izgubila potrebu za nacionalizmom

Komentari 15

MO
moškov
07:16 04.09.2019.

Za svoju domovinu reci i napisati da je nistavilo moze samo nistarija od novinara....srbin mladic je prije nekoliko godina ubio dva vrsnjaka hrvata..i nitko nista ...ovaj specijalni spijunski rat srbije uz pomoc domacih jataka je prevrsio svaku mjeru....nitko srbinu uu hrvatskoj nece dati ni samar ili plesku iz cista mira...

VL
DU
Deleted user
07:41 04.09.2019.

..jadni ti dani i godine u sto si ih potrošio..da novinar!🦜🐝

VL
Avatar rubinet
rubinet
21:01 05.09.2019.

Pravo svake nacije na suverenu državu utemeljeno je na člancima 1 i 55 Povelje UN . Tako i hrvatske nacije. A što je održalo Hrvatice i Hrvate koji su stenjali stoljećima pod tuđim jarmom? Pa upravo domoljublje te pozitivni nacionalizam. I,naravno, katolička crkva. Pa bilo to nekome drago ili krivo,tako je.

VL
ST
stefj
07:06 04.09.2019.

Bez veze. Onda je i antifašizam sredstvo, naročito kod nas, da se napada sve neistomišljenike. Isto tako imamo komunističko-antifašistički teror itd, itd, itd... Spočitavati nešto što i sam koristi, samo s drugim predznakom pokazuje ideološko sljepilo i tu zapravo svaka daljnja rasprava može slobodno prestati. Na moralno propadanje još više od, nazovi, nacionalizma ukazuje tzv. pozitivna diskriminacija koju razne manjinske skupine žestoko iskorištavaju u svakom smislu, od financijskog do društvenog segmenta... I dok se taj nacionalizam hrani na priči, istovremeno se zloupotreba manjinskih prava žestoko hrani našim novcem, tj. iz proračuna...

VL
MA
Matenate
11:26 04.09.2019.

AAA isprika optužili nevinog čovjeka Škalamera , da narod nije izašao na ulicu ovakvi novinari unište život nevinom čovjeku . teška kronična bolest "yu"

VL
Avatar rubinet
rubinet
21:09 05.09.2019.

Pa kako se novinar nije zapitao zašto ostale nacionalne manjine u Hrvatskoj ,a to je 21,žive u mirnom suživotu ? Samo jedna ne. Pa ima li kakove krivice u toj jednoj?

VL
Avatar rubinet
rubinet
21:14 05.09.2019.

Hrvatska je demokratska država. Stoga novinari pišu što žele. A da u Hrvatskoj postoji fašizam ili barem natruha istog,tad sigurno ovaj članak ne bi ugledao dan.

VL
IL
ilustrator
13:19 04.09.2019.

...drž'te lopova bio bi primjereniji naslov

VL
Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
08:56 04.09.2019.

Sljedbenik ideologije koja je bez suda poubijala storine tisuća ljude, kaže kako je RH ništavilo jee je ćušku dobilo nekoliko delija.

VL
BA
bakulušić
10:57 05.09.2019.

Da je provedena lustracija, danas ne bismo čitali ovakve članke. Da je osuđen komunistički režim, danas ne bismo čitali ovakve tekstove. Da su osuđeni komunistički zločini i komunistički zločinci. danas nam ne bi njihovi sljedbenici "solili pamet", podučavali nas demokraciji, snošljivosti, toleranciji, humanosti i svemu onomu što njih nikad nije krasilo. Da istina izađe na vidjelo, znalo bi se tko je silovao i tko još uvijek siluje Hrvatsku i Hrvate. Znalo bi se tko je kurvin sin. Znalo bi se tko je "fašist" i tko je bio povezan u "snopiće". Znalo bi se tko je lagao i tko još uvijek laže. Nažalost, netko je napravio veliku pogrješku i ostavio vukove među janjcima. I sad opet vukovi osuđuju janjce da im mute vodu. I da im siluju državu. Ne zaboravimo, samo su se u Hrvatskoj komunisti u demokraciju prošvercali kao antifašisti i liberalni demokrati. A nisu ni jedno ni drugo.

VL
VO
vodengrad
20:51 06.09.2019.

De malo pojasni nama nacionalistima kako to da je u prvoj polovici članka država mrtva a u drugoj ju treba oživjeti (valjda misliš da ili nije skroz mrtva ili planiraš učiniti "čudo") . Pa na mrtvima možeš štošta raditi ali ali nema potrebe primjenjivati silu (otud riječ silovanje potiče, ili možda ne misliš tako?) nad nečim što je mrtvo. Baš me zanima kako ti to zamišljaš: silovanje mrtvog??? Sav si zbunjen.

VL
FO
fobos
11:26 04.09.2019.

Hrvatska je još kao mala djevojčica s nepunih 6 godina prvi puta bila silovana i od tada silovanje ne prestaje. Sada pred 30-om godinom ona je žena s teškim traumama i psihičkim problemima. Treba operaciju na mozgu. Mozak joj sese nalazi na markovom trgu. Treba ga otvoriti i ukloniti parazite.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.