Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR ULOV POLICIJE

Zaustavili ga, a on im predao torbu s 2,8 kilograma marihuane i 230 grama kokaina

Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/4
23.03.2022.
u 13:24

On je nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja prijavljen za zloporabu droge, te mu slijedi dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku

Dobar ulov imala je dubrovačka policija, nakon što su 21. ožujka u večernjim satima pripadnici granične policije u mjestu Đurinići u Konavlima zaustavili automobil dubrovačkih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak dok su mu suputnici bili 27-godišnjak i 28-godišnjak.

Suočen s policajcima mlađahni vozač se valjda prestrašio te  im je predao torbu koja je bila na zadnjem sjedištu. U torbi su, kako se ispostavilo, bila  četiri paketa u kojima je bilo, 2,8 kilograma marihuane. Osim toga, u torbi su bila i četiri paketića u kojima je bilo ukupno 230 grama kokaina. Droga je izuzeta, a vozač je priveden na ispitivanje. Privedeni su i njegovi suputnici.

U međuvremenu policija je 26-godišnjaku osim vozila pretražila i stan i poslovni prostor, a u tim pretragama još su nađena 193 grama marihuane, dvije digitalne vage i 78 vrećica namijenjenih pakiranju droge. On je nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja prijavljen za zloporabu droge, te mu slijedi dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku.

Njegovi suputnici su također kazneno prijavljeni zbog droge, no nisu pritvoreni. Nije priopćeno kolika je vrijednost zaplijenjen droge, kao ni to jesu li mladići od ranije poznati po tim ili nekim drugim kaznenim djelima. 

>> VIDEO Mladić u Splitu ranjen tijekom igre ruskog ruleta? Nalazi se u bolnici životno ugrožen


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije