Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO PUTINOV KRITIČAR

Zatvorski liječnici pokušavali reanimirati Navaljnog više od 30 minuta, uzrok smrti se i dalje utvrđuje

Aleksej Navaljni
Foto: REUTERS
1/3
16.02.2024.
u 15:59

Ruski liječnici pokušavali su više od 30 minuta reanimirati Alekseja Navaljnog, ruskog oporbenog čelnika koji je umro u petak u zatvoru, objavila je mjesna bolnica, a prenio Interfax.

"Liječnici koji su stigli na mjesto događaja nastavili su reanimaciju koju su već izvodili zatvorski liječnici. Oni su je izvodili više od 30 minuta. Međutim, pacijent je umro", objavila je javna bolnica iz grada Labitnangija, koji se nalazi u blizini kažnjeničke kolonije u kojoj je Navaljni služio dugogodišnju zatvorsku kaznu.

Federalna zatvorska služba Jamalo-Neneckog autonomnog okruga priopćila je na svojoj web stranici da se Navaljni "osjećao loše" nakon šetnje u petak i "gotovo odmah izgubio svijest". U priopćenju se navodi da je pozvano medicinsko osoblje, ali da ga nisu uspjeli reanimirati. Uzrok smrti Navaljnog se utvrđuje, dodali su. Brojni zapadni čelnici za smrt Alekseja Navaljnog optužuju režim u Moskvi i ruskog predsjednika Vladimira Putina.

VIDEO: Preminuo Aleksej Navaljni, veliki kritičar ruskog predsjednika Putina

Komentara 1

DU
Deleted user
17:05 16.02.2024.

Uzrok njegove smrti su skori "izbori", sad su svi upozoreni. Izgleda da u tom zatvoru nije bilo prozora na dosta visokom mjestu, pa se otrovao od cistog zraka na dnevnoj setnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije