Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjernice za Ultru

Zatvarat će se ulice oko Parka mladeži, slušajte policiju i ne nosite vrijedne predmete!

Ultra Europe
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
10.07.2019.
u 13:31

Promet će cijelo vrijeme biti omogućen autobusima javnog gradskog prijevoza, vozilima stanara, žurnih službi i taxi vozilima.

Splitska je policija izvijestila kako će u petak, subotu i nedjelju, za vrijeme održavanja Ultra Europe 2019. na Parku mladeži, ovisno o intenzitetu pješačkog prometa u zoni javnog okupljanja u Splitu, policijski službenici po potrebi privremeno ograničiti kretanja vozila, i to u dijelu Ulice Hrvatske mornarice (od Domovinskog rata do Ante Starčevića), u Putu Brodarice, Ulici Mike Tripala te kod raskrižja Tripalove i Ulice Velimira Terzića.

Promet će cijelo vrijeme biti omogućen autobusima javnog gradskog prijevoza, vozilima stanara, žurnih službi i taxi vozilima.

Također, u cilju neometanog pristupa vozila žurnih službi širem prostoru javnog okupljanja i protočnosti prometa, dodatno ukazuju na obvezu propisnog parkiranja osobnih vozila. U suprotnom, bit će uklonjena.

Savjetuju posjetitelje da ne nose vrijedne predmete, odnosno da novac, mobitele, novčanike i osobne dokumente stalno drže pod nadzorom. Policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme i nakon održavanja festivala snimati mjesta javnih okupljanja i prilazne pravce.

- Molimo građane i posjetitelje javnog okupljanja da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika kako u prometu tako i na mjestima javnih okupljanja – poručili su.

U utorak, 16. srpnja Ultra se nastavlja u Hvaru, u prostoru hotela Amfora.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije