Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najstroži zakon u SAD-u
Povratak na članak

Zatvor 99 godina za pobačaj čak i nakon silovanja i incesta

Alabama zabranjuje abortus od prvog dana trudnoće i liječnicima koji se ogluše propisuje drakonske kazne

Komentari 15

Avatar Kaladin
Kaladin
09:12 16.05.2019.

Sweet home Alabama

VL
VJ
vjaceslav
09:27 16.05.2019.

ne moramo ubijati djecu, postoje kontracepcijska sredstva

VL
PE
PetaGora
10:02 16.05.2019.

Mississippi, Georgia, Tennessee....sad će napraviti dobar posao kao što to radi Češka, Slovačka, Slovenija. One jadnice koje nemaju para njih će uhvatiti mesar na kuhinjskom stolu. Pa kom opanci kom obojci bitno je da su mudre bijele, muške glave odlučilee bebat nekom život i zdravlje.

VL
DU
Deleted user
09:34 16.05.2019.

Prekrasna vijest i veliki događaj u borbi protiv najvećeg zla današnjice - legalnog uništavanja nerođenih ljudi i bijele kuge. Ono što me žalosti to je činjenica što je Večernji list, umjesto da istakne enormne i brojne pozitivne elemente ovog događaja, izvukao van dvije krajnje i minorne situacije (silovanja i incest).

VL
VI
Višesla
21:16 27.05.2019.

Oko pobačaja zbilja nema nikakve mudrosti. Naime, život znanstveno dokazano, ali i zdravorazumski počinje začećem. Dakle, svaki pobačaj je ubojstvo, osim naravno spontanog pobačaja, koji je analogan prirodnoj smrti. Svaka imalo zdravorazumska država treba sastaviti zakon po kojem je svakoo ubojstvo jednako pobačaju te je posljedično i kaznena odgovornost jednaka za pobačaj i ubojstvo. Samim time, smiješnim ispadaju bilo kakva opravdanja pobačaja, silovanje, incest i sl. Zašto? Vrlo jednostavno, ako te netko siluje, to ti ne daje za pravo da ga smiješ ubiti, a kamoli nevino dijete, jer je svakako veću kaznu zaslužio silovatelj od djeteta. Budući da zakonski ne smiješ ubiti silovatelja, nikako također ne smiješ ubiti dijete. Svaki sličan slučaj se rješava po istom principu. Ako nekome nešto nije jasno, ili vidi rupa u mojem prijedlogu, molim ga da komentira, da već jednom riješimo ovaj gorući društveni i demografski problem.

VL
MA
malisani
09:07 16.05.2019.

Puna podrška Alabami!

VL
DU
Deleted user
09:18 16.05.2019.

Svaka čast. Iako bi smrtna kazna bila primjerenija za pobornike i izvršitelje abortusa.

VL
ZW
zweistein
09:01 16.05.2019.

ha ha ha pa ti forsiraj ubojstva djece ha ha ha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.