Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRE KRITIKE
Povratak na članak

Zastupnik u Bundestagu opleo po političarima u BiH: Boje se sindroma Sanader

- Građani i društvo permanentno biraju politike koje upravo više od 25 godina održavaju takvo stanje. Ne znam kada će se jedanput taj narod osvijestiti - kazao je Josip Juratović, zastupnik Socijaldemokratske partije Njemačke.

Komentari 6

TO
Toni66
15:25 31.10.2019.

Mi u Hrvtskoj stojimo mirno i slušamo 100% što nam Merkelica naredi sada se smijemo eto i Bosnce ( tako čitam u VL. ) Bosanci... su dobili svoga Njemačkoga pametnjakovića tutora . Koji nema nimalo znanaja "Dr. Sander sindrom "rom " Vratio se iz njemačke Dr. Sanadr da pomogne Hrvatskoj sa svojim iskustvom kako se posluje u Njemačkoj . Potom Dr. Sanader neće ni da čuje za Arbitražu sa Slovenijom kako reče i to ga pokopa do vrata . Samo priznajem teritorij za teritorij,a Arbitražu neću pa makar nikad u EU došli ... Ali znamo kako se to jako jeftino dobro riješi ja da da da da da ja sam krao i sve Sanaderu dao . Zna se cijeli Sabor mu je u sekundi isti dan okrenuo leđa povjerovao istu sekundu "svjedocima kriminalcima"!) .. Nema ono u balkanskoj demonkraciji Čovjek je je nevin dok mu se ne dokaže krivica . Koliko je jednome generalu Heroju trebalo iako su ga braća Hrvatski generali Locirali identificirali denucirati i poslali putem izdaje ( Mesić se tihi pohvalio i tko je to odradio stručno i dragovoljno ! ) Neka 7 godina dokazuje svoju nevinost . Kosorica je Dala Pahoru brzo istu večer kako zanmo odmah i zatvorila zlotvora Sanadera , I gle ovo još nije ni suđen zbog Teškog državnog udara sa koliko ono mrtvih 200 ne to je u Turskoj kod nas zna se , Naravno tu je i Ratno profiterstvo sa izdajom Hrvatske i mitom koje sud se ne usudi primiti nego poklanja svjedoku da se ne predomisli ... ne daje mu jer to je mito, nego ostajala samo kao nagradu svjedoku istine

VL
LJ
ljutko
19:40 31.10.2019.

"U državam koje se nastale raspadom bivše juge još uvjek vlada sindrom socijalizma i kpj (taj komentar su mi izbrisali, jadno)

VL
VA
vadis
00:22 01.11.2019.

Politicari na Balkanu su lopov do lopova. Hrvatska je pokradena.

VL
Avatar comparator
comparator
08:31 01.11.2019.

Juratović ima stav bivših komunista koji su sve narode tr navodne regije već koštali poraznih rezultata u ekonomskom ali i u svim drugim segmentima razvoja. On ne razumije uzroke krize i ratova kao ni svrhu postojanja čovjeka. On uvredljivo tvrdi da je materijalno važnije od ljudskog postojanja . Upravo nekakvo inzistiranje na regiji je problem jer ona ne smije biti nikakav moto nego se može dogoditi ako se poštuju preduvjeti poštivanja različitosti koju on uporno ne želi vidjeti.

VL
Avatar transdanubier
transdanubier
12:29 01.11.2019.

taj automehaničar iz njemačke se razumije u politiku ko marica u neku stvar! lipa bilo što (ko maksim po diviziji) samo da nekako dospije u javnost!

VL
MI
misho32
22:26 31.10.2019.

evo imamo mi Hrvati i u Budestagu svoga Judu.što je pametan ,zna on u koji se rog mora puhati da bi ga globalisti plaćali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.