Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U HLADNOM POGONU
Povratak na članak

Zastoj na sudovima – rokovi u pravosuđu će se produljiti

Zbog pandemije i usporavanja svega, pa tako i sudskih procesa, države poput Slovenije, Austrije i Portugala već su donijele zakone koji se odnose na sudstvo

Komentari 4

DU
Deleted user
14:24 15.04.2020.

To je već trebalo biti napravljeno.Ali kad se vidi o kojem je ministartvu riječ i tko ga vodi i sjedi u tom ministarstvu nije niti čudo.

VL
IG
igorl
12:06 15.04.2020.

Dakle - dakle - ako je dosad trajao proces 20tak godina, sad zbog 20tak dana karantene ce se to produljiti na 40 godina? Zvuci razumno.

VL
DU
Deleted user
22:07 15.04.2020.

Naslov prekrasan ,a da mi je znati koju "brzinu" je imalo hrvatsko pravosuđe do sada.Svaki postupak osim kad je trebalo nešto državi platiti odlazio je unedogled!!!

VL
KO
Kokoiduhovi
17:09 15.04.2020.

Ipak; zemljišno-knjižni spisi mogli bi se rješavati. Ima strašno puno zaostataka, predmeta starih po sedam-osam godina a radi se o povezivanju KPU i Glavne knjige i bez ikakvih spornih momenata. Vjerojatno se dio tog posla može obavljati u Skytoweru za područje Zagreba. Kako postojeće bus-linije voze svaki puni sat, jedna linija do ZK odjela samo za djelatnike OGSZ ne bi trebala biti problem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.