Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šire grane
Povratak na članak

Zašto su Marokanci glavni akteri terorizma u EU

Maroko je stablo koje ima korijenje u Africi, ali čije se grane šire u Europi- kazao je prije 30 godina tadašnji marokanski kralj Hasan II.

Komentari 34

DU
Deleted user
18:52 24.08.2017.

Jedini teroristi su neoliberalizam koji potice ljude da imaju osjecaj krivnje zato sto su: 1. Hetero 2. Obiteljski 3. Patrioti 4. Bijelci 5. Krscani 6. Znaju da postoje samo dva spola M/Ž ...i tako...sve ostalo sto je prirodno treba zatrti i postati jedna velika potrosacka masaa bez domovine i obitelji. Dakle, neiliberalnu fasisticku agendu treba protjerati iz Europe i onda ce terorizam marokanaca i slicno biti najmanji problem! ODGOVORI 1 0 24. 8. 2017. U 18:50

VL
ZI
zimerman
20:50 24.08.2017.

Islamski terorizam potice od laznog proroka Muhameda, ,koji je i sam bio prvi terorista. Dakle mnogo godina prije kolonijalizma.

VL
RO
robertbruckner
23:13 24.08.2017.

sve muslimanske teroriste placa saudi arabija i ostala fasisticka gamad, procitali smo jucer kako je austrijski ministar vanjskih poslova optuzio fasisticku muslimansku vukojebinu s. arabiju da placa zenama da u europi hodaju zamotane ko poljska strasila i to mjesecno

VL
DU
Deleted user
05:35 25.08.2017.

"Zanimljiva" neka vjera. Dok se kršćanima obećava raj ako su sveti i dobri u životu, muslimanima se raj obećava ako rade zločine.

VL
RO
robertbruckner
23:11 24.08.2017.

Tramp ne pusta Irance koji dos ad u zadnjih 20 godina nisu napravili niti jedan jedini teror a marokanci, tunezani i egcani mogu u ameriku a najveci su teroristi danasnjice

VL
GV
golub Vaso
22:24 24.08.2017.

što ne pišete tko plaća marokance

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
07:12 25.08.2017.

ok, sad napokon znamo od kuda su, morokanci ili kako u HR zvuci po srbizmu makoranci(hvala bogu da nemamo svajcarce)....pa svakog trazitelja azila iz spomenute nedodjije odmah u lance, i natrag od kuda su dosli. Tamo nema rata, ne konkuriraju niti ui jednoj poistavci trazenja prava na azil...Naravno, osim ak pusic i opancic ne odluce drugacije....

VL
M3
Miške 3
07:26 25.08.2017.

A što Marokanci uopće rade i traže u Zagrebu ? Tko im je to dozvolio?

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:56 25.08.2017.

s padom nafte kao glavnog energenta pada u utjecaj saudijske arabije. sve što su 'ulagali' će im propasti u pet godina, nakon što presahnu glavni izvori financiranja. a to i nije baš daleko. sa ovakvim cijenama nafte, prihodi su im jako mali, i sve teže se nose sa financiranjem svih stvari kojima se diče. saudijci već godinu i pol kasne sa plaćanjima izvođačima radova na cestama, zgradama. ugovori za oružje sa amerikancima su više predstava, jer saudijci neće imati novce za oružje, a i čeka ih borba za vlast, jer jemenci, kako god međusobno bili posvađani, ih napadaju, unatoč razaranjima. zanimljivo da će se to poklopiti i sa konačnim padom amerike, jer bez nafte nema ni dolara kao glavne valute. ostaju valute koje imaju uporište u domaćoj proizvodnji, a to je ipak prije svega kina, sama sebi skoro pa dovoljna, ko nitko na kugli zemaljskoj, plus indija, i zapad broji svoje zadnje zlatne dane. eu je projekt ipak vrlo uske grupe političara i kraljeva, koji će propasti zajedno i sa njihovom propašću. europa je kontinent zemalja sa izraženim nacijama, narodima. i nije amerika, gdje se sve utopilo u jednog amerikanca. ovi marokanci su smiješni na prvu, al opasnu, jer djeluju iz drugog plana. ne ističu se. a gledajte, ne može europa imati samo veliku korist od sirotinje sa sjevera afrike, a da to ne plati. računi sad već redovito stižu. a ono što dolazi su sve novi i noviji jorg heideri.

VL
VL
vlada1
18:43 24.08.2017.

Valjda zate kaj imaju i najbolji shit na svjetu.

VL
DU
Deleted user
19:06 24.08.2017.

Da ..Kolonijalizam dolazi na naplatu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.