Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto su Hrvati fiksirani na Vučićevu ispriku?

Koliko god mučno, ugošćivanje Vučića poništilo je rezultate svesrpske ofenzive prikazivanja Hrvatske revizionističkom

Komentari 2

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
13:07 20.02.2018.

Hvala Bogu da se bratstvo i jedinstvo vračaju sa brzim koracima jer ipak smo brača po krvi, jeziku i kulturi i posle balkanskog klanja se uvijek vračamo u bratski zagrljaj i jugoslovensku zajedništvo.

VL
BA
bakulušić
13:52 20.02.2018.

Kad je Vučić i vučići u pitanju, Hrvati uopće nisu u dvojbi. Niti su na njih fokusirani, niti od njih očekuju nešto lijepo i dobro. To Jugoslaveni mute vodu praveći se naivni i očekujući razbuktavanje starog plamena bratstva i jedinstva. Pa da oni opet nešto ušićare.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.