Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto sam povraćao nakon presude Sanaderu i HDZ-u

Kad čujem termin 'istraživačko novinarstvo', od smijeha se hvatam za trbuh jer je to posao u kojem vam jedna strana daje informacije da mlatnete po drugoj

Komentari 6

Avatar MK
MK
21:17 16.03.2014.

Jako interesantno... ...pridodao bi tu i aktualni slučaj, gdje na središnjem dnevniku HRTa Šuica, Tomašić i Stier (izabrani zastupnici) u rafalu dobivaju jedan za drugim po 3 sekunde objasniti što je problem sa zakonom o ravnopravnosti u EU-parlamentu - a- a Vera Tomašek dobiva 5 minuta paznje elaborirati kako su spomenuti zastupnici glupi, licemjerni i protiv "ravnopravnosti muškaraca i zena" obrazlazujuči to sa potrebom prava na abortus. O istrazivackim sposobnostima Ivanke Toma - koja je bila razglasnik za iz USKOKA cureče nformacije da i ne govorimo...

VL
BR
Brobi
20:50 16.03.2014.

Los primjer gospodine Sola. Toj novinarki suprug je amerikanac. Ona dugi niz godina zivi i izvjestava iz USA za Rusiju, u ovoj krizi njioj je daleko profitibilnije svrasati se na zapadnu stranu i time je bila prijesvega motivirana. Rusi su Rusi i nitko ih na brani ali u ovoj krizi sve strane ce platiti ogromnu cjenu a mali ljudi daleko najvecu. Iz ovoga sranja jedino ce kinezi izaci kao pobjednici. Za nase politicare je najbolje da stoje ispod stola i stite hrvatski interes bez istrcavanja.

VL
AS
antun sklepic
15:46 16.03.2014.

a gdje su ostale ribice?

VL
ĆA
ćaćaća
22:37 16.03.2014.

bravo šola masjtore,,dobro da je to napokon netko skužio ...

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:04 16.03.2014.

Kada je nedavno novinarka ruske televizijske kuće pred kamerama dala ostavku jer više nije mogla sudjelovati u putinovskoj propagandi vezanoj uz stanje u Ukrajini, svijet je dobio još jednu novinarku heroinu, ali i još jednog političara zločinca, Putina. ---- Ohh,hh, a sta bi sad svijet trebao da se bavi privatnim zivotom svakog novinara okolo po medijima, i ratovati zavisno o njihovim politickim pogledima na svijet oko sebe. Aha, kako da ne. Gospodja lijepo neka napise knjigu, pokrijepi dokazima svoje stavove, i obrati se Sudu za svoje eventualne nepravde, Jos najbolje da cemo im mi rijesavati njihove probleme u medijskim procesima, ne vidim zasto bi se njoj trebao dati prostor u medijima, a jednom Palestincu na primjer, sa istom ili slicnom sudbinome ne.

VL
OB
Objektivno...
22:49 16.03.2014.

A nisi povraćao kad si sa sebe skinuo mantiju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.