Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zašto mediji šute o objavi suca Kosa da je Dobronić neistinom zaveo ministra

02.01.2024. u 08:34

Po prijedlogu, sucima bi se zabranio rad u arbitražama i stegovnim postupcima pri strukovnim komorama i udrugama, a niti bi u sudovima časti utvrđivali povrede dobrih poslovnih običaja. Ali mogli bi biti članovi službeničkih sudova i medijatori. Mogu iznajmljivati stanove, poslovne prostore... ”u svrhu očuvanja vrijednosti imovine na uobičajeni način”, ali ne i apartmane ili kuće u turističke svrhe!?

Komentara 13

Avatar McDonald
McDonald
10:06 02.01.2024.

Kaze autor oni "uredno izvrsavaju sudacku normu"... Koga vi muljate!? Predmeti im se kisele po par godina, a cak i kad odluce "odlucit" to uviju u neku formu neodlucnosti tako nizi sudovi opet ne znaju sto im je ciniti. Bas kao i u zdravstvo, i suci i doktori angazirani su na sve strane, najmanje na radnom mjestu, a "liste cekanja" kod jednih i drugih protezu se u nedogled. Istina je, oni zaista "uredno izvrsavaju svoju normu" - normu enormnog obogacivanja svojih imovinskih kartica...

SS
simpatican.simpa
10:06 02.01.2024.

Kad će suci konačno početi vraćati nesrazmjer imovine , kad će odgovarati za kršenje Zakona i pljačke !?!?!

Avatar lapolapo
lapolapo
09:44 02.01.2024.

Suci su 3 u 1,multipraktik ,zato nam je pravosuđe najgore u EU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije