Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra na suncu

Zašto je tuljan težak pola tone izašao na pješački prelaz?

tuljan
Screenshot:YouTube
20.03.2013.
u 18:07

Nakon što je blokiran promet, policajci i vatrogasci su tuljana dugačkog otprilike 3 metra polijevali vodom da ne bi dehidrirao i uginuo.

Ogroman slonovski tuljan u subotu popodne iskočio je iz Atlantskog oceana te je zaustavio promet na više od sat vremena jer mu se svidjela "igra" na pješačkom prijelazu u Brazilu, piše Daily Mail.

Tuljan je pristojno koristio pješački prijelaz u gradu Balneario Camboriu te je privukao veliki broj ljudi koji su došli vidjeti morsku neman, dok vozačima koji su stajali u redu vjerojatno nije bilo tako zabavno.

Nakon što je blokiran promet, policajci i vatrogasci su tuljana dugačkog oko 3 metra polijevali vodom kako ne bi dehidrirao i uginuo. Zbunjena životinja, za koju je procijenjeno da teži više od pola tone, na kraju se vratila u vodu nakon gotovo 90 minuta na suncu.

Nije jasno zašto je "div" odlučio napustiti ocean jer slonovski tuljani većinu svog života provode u moru, a na kopno izlaze samo da bi se parili.

>>Nakon ptičje i svinjske prijeti nam tuljanova gripa

Komentara 6

YU
yututu
22:51 20.03.2013.

Ugledao je partnericu iz snova

TE
Tenkiša
18:56 20.03.2013.

Nije tuljan riba da ne moze bez vode, u vodu ide radi hrane :)

LA
lacković
18:23 20.03.2013.

da bi prešao na drugu stranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije