Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRAVDAO' FAŠIZAM
Povratak na članak

Zašto je Tajani ležeran prema Mussoliniju?

Predsjednik Europarlamenta u posljednjih je mjesec dana najmanje dvaput neprimjereno “pravdao” fašizam i njegova čelnika Mussolinija

Komentari 12

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:03 26.03.2019.

Da postoje slicni u Hrvatskoj vec bi imali sankcije i jos stotinjak NGOa vise koji bi optuzivali (kao sto i optuzuju) sav narod za neko Ustastvo. U Srbiji sa druge strane vlada isti nacin razmisljanja kao sto je Tajanijev, ublazujue se i popravlja odnosno falsificira povjest sasvim otvoreno. Neprikriveni Cetnici peglaju povjest pretvaraju Cetnike u antifasiste i prave od zlocinca zrtvu a od zrtava zlocince. To nikome ne smeta, jedino ako se upozori na nove stare srbske lazi imas napade od dezurnih pljuvaca u Hrvatskoj, ili naprimjer brisanje i blokadu ovdje na forumu.

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
23:09 25.03.2019.

Silvije, primijeni svoje argumente protiv Mussolinija i na Tita, pa se onda javi.

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
07:53 26.03.2019.

Ako su im antifašisti ovakvi kakvi su im tek fašisti?

VL
Avatar Ebbajensen
Ebbajensen
23:07 25.03.2019.

Ako neki još uvijek pate za Titom , što nebi Tajani patio za Mussolonijem ,Tito je poratni dugogodišnji zločinac sa cca 2, miliona žrtava proglašen kao jedan od najvećih zločina ca 20.st., a Musolini je imao kraći vijek trajanja !

VL
JU
juma
23:46 25.03.2019.

I nasi politicari bi mogli ponesto nauciti od Talijana, prije svega da su drzava i narod ispred politickih uvjerenja i ideologije.

VL
DU
Deleted user
02:31 26.03.2019.

Jugoslavenski ( i hrvatski partiazni) na čelu sa velikim Hrvatom i Jugoslavanom Maršalom Titom su jedina prava strana i završlili su pobjednički sa Zapadnim saveznicima i Sovjetskom Armijom 2. Svj. rat. Da partiazni nisu pobijedili danas bi se glavni trgg u Zagrebu zavao trga Kralja Aleksandra a na mjestu Bana Jelačića bi bio kip generala Draže Mihajlovića. Istra, veči dio Dalmacije bi bio Talijanski. To "desničarski" tupsoni i ZDS kreteni ne shvaćaju...laprdaju o Blajburgu za koji je naviše kriv izdajnik i kvisling Pavelić -a zaoravljaju zloćine u Jasenovcu , na Kordunu i drugim ustaškim stratištima. Ovaj pak neofašist na čelu EK danas bar pokazuje svoje pravo lice. No licemjerno je od Hrvatske što protestira dok se ni sama ne želi odreći neuustaštva tj. ustaškog pokreta koji je direktno bio sponzoriran od Musolinija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.