Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto je 600.000 novinara protiv Karamarka!?

Za slobodu medija opasno je Karamarkovo bogaćenje na medijima i napadi zbog Crnoje, a ne njegov manifest

Komentari 9

PI
pipnicar
21:47 16.02.2016.

"a uzgred ni predsjednica koja je, pišući Miloradu Pupovcu, ustvrdila da je “Lijepa naša haubica” izrugivanje himni premda ni DORH još nije utvrdio tako." A jesi ga marinko zakakio. Pa svaki majmun vidi da je to sprdanje s himnom. Značiači da je bijelo samo ako DORH kaže da je bijelo. Po nekoj logici i u DORHU kmerčeki vode glavnu riječ kao uostalom u većini državnih institucija.

VL
BA
bakulušić
19:50 16.02.2016.

Novinarski kruh je uvijek bio kao i mornarski - kruh sa sedam kora. Danas je još teži. Ne podržati Lekovića i veselo društvo je isto kao reći uredniku da nećeš napisati članak na zadanu temu sa zadanim uvodom i zadanim zaključkom. A sutra treba u trgovinu kupiti djeci kruh i mlijeko! Nije lako. Prije je bilo dovoljno biti u Partiji i paziti što pričaš. Danas se moraš stalno dokazivati i još k tome podržavati i neprofitne medije, i index.hr, i Đikića, i migrante, i ugrožene manjine u Hrvatskoj, i iskorak, i kontru, i Uršu, i Milanovića, i Duku i Lekovića... Nije lako pogotovu kad znaš da ne smiješ "izdati" onih 600 000 koji su se Lekoviću javili i dali mu podršku. A i djeca trebaju kruha...

VL
DU
Deleted user
21:35 16.02.2016.

ne mogu drugovi shvatiti da je antifasizam razlicit od antikomunizma. njima je to antifasizam=komunizam.

VL
JO
jozomali
09:00 17.02.2016.

Marinko....u sridu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.