Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto imamo vlast koja jako malo vlada

Ova je Vlada, bar prema onome što smo dosad vidjeli, najtransparentnija koju smo ikad imali. Gotovo da možemo biti sigurni da, dok je ove Vlade, ne postoji ta urota, podmetačina ili zločin koji neće biti objelodanjeni i dani na uvid javnosti

Komentari 2

DU
Deleted user
18:36 07.05.2016.

Svaka čast za opis "uhvaćenog trenutka", ali taj traje li traje - od prvoga časa. Taj skup političara koji se zove vlada nas ipak košta pa bi bilo fer s njihove strane da se malo prime i pravoga posla, ne samo opisanog u tekstu. Ako je autor mišljenja da vlada niti ne treba raditi drugo osim opisanog (urote, podmetačine), što, istina je, ponekad zna uveseljavati puk, zgodno bi bilo da je odmah pokrenuo i inicijativu za ukidanje tog najvišeg tijela izvršne vlasti. Pa kad je već bal, neka bude bal do kraja. Ipak, kada već ne znaju, neće ili ne mogu bolje, neka lijepo pokupe svoje krpice i neka negdje drugdje igraju svoju igru prijestolja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.