Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto i u nogometu nije u šoldima (baš) sve?

Nogomet je jedna od rijetkih preostalih domena koja svakome tko je izrazito talentiran i usto spreman i na težak rad pruža mogućnost zarade

Komentari 20

BU
bucovragec
09:52 06.07.2018.

Kad Nino piše o nogometu, onda je u 8 ujutro prva vijest na portalu. Kad piše istinu o Plenkiju, Pupiju i ekipi, onda ga objave u 17:45 i to tako da ga ni tražilica VL portala ne pronalazi. Sreća pa narod.hr objavi. Tiskano izdanje petkom živi od njegove kolumne pa ga ne mogu maknuti, a najradije bi mu dali nogu :)

VL
FJ
fjdanm
09:18 06.07.2018.

Dragi Nino, svaki put uživam čitajući tvoje kolumne. Ti si vrhunski umjetnik pera kao što su naši vatreni umjetnici lopte.

VL
Avatar southman
southman
09:37 06.07.2018.

Nikada nije u šoldima sve !!

VL
NO
Norway
10:20 06.07.2018.

U zemlji u kojoj je pravosuđe u totalnom raspadu, gdje svatko može potpisati nekakav blesavi ugovor za mobitel i zbog toga debelo nadrapati mi se iskreno i od srca veselimo uspjehu ove generacije nogometaša. Većina ih je sanjala igrati nogomet u velikim svjetskim klubovima i sve su to bila djeca čija je sudbina ovisila o transferima,klubovima,kupi-prodaj-posudi-sjedi na klupi aranžmanima. I neka su se obogatili, kupili starcima stan ili platili doktora. Zaslužili su. Tko nije probao raditi izvan Domovine u bilo kojoj profesiji ne zna koliko je to težak zadatak. Tko nije pokušao plasirati jedan hrvatski proizvod na svjetsko tržište, ne zna kako je to krvavi posao, pokušao ti plasirati auto, nogometaša ili kokošje jaje. Treba znati biti roditelj talentiranoj djeci i “ biti pametan” u situaciji koja ti je potpuno strana, a nemaš pojma o ničemu, želiš samo da ti djetetu bude bolje nego tebi.Danskom golmanu je ćaća sjedio u fifinoj počasnoj loži, a Subašićev sa štakama u Zadarskom stanu ( kojeg mu je sin kupio) I na stočnom sajmu su prekupci najomraženiji dio trgovine, jer uzimaju svoj dio zarade.Zato su potrebni Mamići, jer bez njega nebi bilo naših igrača u svijetu, a i taj posao treba znati odraditi.

VL
DU
Deleted user
08:55 06.07.2018.

Prestala sam čitat nakon što je Nino implicirao da smo Dansku pobjedili zahvaljujući Fortuni. A ne, Nino! Mi smo pobjedili usprkos Fortuni jer da je bilo do Fortune onda bi Rebić zabio onaj vrhunski gol za čije je zabijanje šansaa bila 99.99% i osigurao Modriću vrhunsku asistenciju na gol u 113. minuti i do penala ne bi uopće došlo. Da je do Fortune, Modrić bi uspio zabit penal i ne bi mu se nepotrebno zakompliciralo. Da je do Fortune, onda bi Perišić uspio spretno utrpat gol u kaznenom prostoru na prazni gol. Dakle, Hrvatsku protiv Danske nije pomazila Fortuna, Hrvatska je tu pobjedu krvavo zaradila! Jer Danci ni po kojem pokazatelju nisu bili bolji i oni su zapravo imali sreće što je do penala uopće došlo, dragi Nino!

VL
DO
Dolinski
15:23 06.07.2018.

gledam na jutubu neki stranci hodaju po hrvatskoj i snimaju navijački zanos u navijačkim zonama, oni oduševljeni a bome i ja

VL
BA
barbaizamerike
15:06 06.07.2018.

kad smo vec kod nogometa tu je i nasa predsjednica(navijacica vatrenih)ici ce i na utakmicu sa Rusima a sazno sam da je na toj utakmici trebo biti i Putin ali su mu savjetnici sapnuli da ne ide jer ce Rusi izgubiti

VL
PP
pp
13:04 06.07.2018.

Lijepo napisano.

VL
PR
prajdali100
15:13 06.07.2018.

Nino !!!! U sjeni nogometa udbina kopilad puštaju na slobodu kapetana Dragana ! Vučić i Pupavac u ovom jadu od države čuda rade.Dajte mu usput i neko odličje.Jebo vam on svima mater.

VL
PR
prajdali100
15:15 06.07.2018.

Plenkoviću, ispričaj se kapetanu Draganu i usput mu daj " Red Hrvatskog Trolista". Sram Vas bilo ništarije jedne. Fuj !

VL
IS
ivan.skoko
22:44 06.07.2018.

Tebi je Jusufe kroz tekst natuknuo zašto je nerealno za tebe za nas realnost.HRHB

VL
RE
REYAM
20:31 06.07.2018.

Onima koji imaju šolde svakako nije sve u šoldima. Oni mogu razmišljati o drugim stvarima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.