Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDNJAČE PRED KINOM

Zašto će Amerika još dugo ostati jedina svjetska supersila. Ovo je pet ključnih kriterija

28.01.2024.
u 18:53

Globalni politički i ekonomski krajolik se mijenja, ali jedno je uvijek konstanta

Komentara 12

PD
plavi-devet
20:16 28.01.2024.

Sve napisano je potpuna istina. Amerika i samo Amerika. Pitajte migrante. Pa Kinezi bježe u Ameriku, a Ameri u Kinu. Svi vi koji ne volite Ameriku ste kreteni. Odite si u Kinu. Ili u Rusiju. Štakorčići maleni priglupi.

Avatar Foton
Foton
22:05 28.01.2024.

Amerika ostaje No 1 zbog tehnološke superiornosti. Tako je to vec 200 godina, telegraf, telefon, avioni, masovni automobilizam , nafta, nuklearna energija, tranzistori, čipovi, laseri, let na mjesec, kompjutori, software, optički kablovi, umjetna inteligencija, dakle sve sto cini danasnji svijet doslo iz Amerike. Sada dolazi produženje ljudskog zivota, naravno opet iz Amerike. Pa zbog toge je i sad i u buducnosti zemlja broj 1. A ako vam to ne pase, tko vam je ktiv

MA
malosutra12
10:29 29.01.2024.

Zato što je Amerika jedina sila koja diljem svijeta pomaže ugroženim nacijama, skupinama, brine za ljudska prava, demokraciju, opstanak civilizacije ... Okuplja oko sebe sve saveznike kao EU u tim nastojanjima kao protuteža zločinačkim režimima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije