Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INICIJATIVA

Zaštitari osnivaju Komoru, radit će za minimalno 32,50 kuna po satu

zaštitari
Igor Kralj/PIXSELL
26.10.2013.
u 19:00

Glavni će cilj, među ostalim, biti i vođenje pregovora sa socijalnim partnerima, a članstvo u Komori postao bi jedan od osnovnih uvjeta za dobivanje poslova na natječajima javne nabave

Predstavnici sedam najvećih hrvatskih zaštitarskih tvrtki za šest će mjeseci osnovati Komoru Hrvatskog ceha zaštitara. Glavni će cilj, među ostalim, biti i vođenje pregovora sa socijalnim partnerima, a članstvo u Komori postao bi jedan od osnovnih uvjeta za dobivanje poslova na natječajima javne nabave.

Takva inicijativa rezultat je sastanka predstavnika zaštitarskih tvrtki kako bi pronašli rješenje za teško stanje u sektoru privatne zaštite. Dogovorili su i minimalan trošak sata rada od 32,50 kuna.

>> Tri hrvatske zaštitarske tvrtke u najvećem svjetskom koncernu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije