Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽANA KOMEMORACIJA
Povratak na članak

Ovo su žrtve pomahnitalog ubojce u Crnoj Gori: Danas održan pokop Nataše (35) i njenih sinova

Danas je održana i komemoracija koja je započela minutom šutnje za poginule žrtve, a na kojoj su prisustvovale obitelji stradalih, predsjednik Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović te ostali lokalni dužnosnici

Komentari 2

SD
sdragan
13:28 14.08.2022.

Iskrena sućut obitelji...Ne mogu da verujem da je motiv za sva ova ubistva, neplaćena stanarina??! Ima tu nečeg dubljeg sigurno...Nadam se da će istraga uspeti da dodje do istine.

VL
Avatar El Indio
El Indio
13:02 14.08.2022.

Sucut obitelji. Da nije bilo onog prestupnika zakona koji je zaustavio krvnika bilo bi vise zrtava. Dobro je napravio i zasluzuje oprost iz proslosti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.