Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegnuta tragedija

Zaspao s cigaretom u ruci, a s gorućeg kauča spasio ga susjed

S gorućeg kauča spasio ga susjed
Željko Mršić/PIXSELL
22.12.2011.
u 10:08

Neoprezni 39-godišnjak nije teško stradao, ali mu je vatra uništila stan u Ulici Antuna Barca

Tridesetdevetogodišnji Zadranin zaspao je s upaljenom cigaretom u ruci u svom stanu u zadarskom naselju Smiljevcu noćas oko dva sata poslije ponoći. Probudio ga je požar nakon što je vatra zahvatila kauč. No, 39-godišnjak se, kako navodi policija, nagutao dima i pao na pod.

Pronašao ga je 26-godišnji susjed, koji je primijetio dim i provalio u stan. Spasio je 39-godišnjaka kojem je u požaru vatra zahvatila šaku. Na sreću, prošao je samo s lakšim ozljedama, a požar su ugasili zadarski vatrogasci koje je nazvao brižni susjed.

– Moja supruga se probudila i osjetila miris dima. Izašao sam u hodnik od ulaza i vidio dim i vatru. Zvali smo vatrogasce. Došao sam do susjedovih vrata koja su bila prevruća. U jednom trenutku istrčao sam vani otvoriti vrata ulaza, ali i po kamenje jer sam mu htio razbiti prozor, no od toga sam odustao i kada sam se vratio do susjedovih vrata, začuo sam kako kašlje u stanu. Tada sam mu probio vrata i vidio ga kako stoji. Rekao sam mu da izađe, no on mi je govorio da pričekam da ugasi vatru, Ipak sam ga uspio nagovoriti rekavši mu da to neće moći sam i izašao je. Tada su došli vatrogasci i ugasili požar. Susjed se stalno pitao gdje će sada živjeti. Na sreću, nije teško stradao, ali vatra mu je uništila stan – rekao nam je 26-godišnji Zadranin Mario Z., koji je spasio svog 39-godišnjeg susjeda u Ulici Antuna Barca u Zadru.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:19 22.12.2011.

Samo prvoklasna nemarna budaletina mođe otići spavati s cigaretom u ruci! Svaka čast susjedu koji ga je spasio, a vjerojatno i cijelu zgradu!

SR
s☺r@n
17:07 22.12.2011.

Ma daj....čovjek sanjao pa zapalio,....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije