Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ZRAČNOJ LUCI

Uzbuna na Plesu: Kraj aviona pronašli misterioznu kutiju, policija objasnila što se u njoj nalazilo

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
29.01.2024.
u 18:56

Danas poslijepodne na zagrebačkom aerodromu zavladala je neobična uzbuna zbog sumnjive kutije pronađene pored jednog zrakoplova

Prema Policijskoj upravi zagrebačke, danas oko 14.20 sati je stigla dojava o misterioznoj kutiji pored zrakoplova koji je doputovao iz Beča. Oštećena kutija veličine 50 x 70 centimetara je pobudila sumnju da se radi o potencijalno eksplozivnoj napravi.

Nakon obavljene inspekcije i pregleda na RTG uređaju, potvrdila se bezopasnost kutije te kako ne sadrži eksplozivne tvari. Naime, radi se o kutiji u kojoj su se nalazila dva zračna jastuka za volan automobila, od kojih se jedan i aktivirao bez ikakvih posljedica.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Autobus u centru Rijeke naletio na pješakinju

Ključne riječi

Komentara 3

ZI
ziva___istina
07:43 31.01.2024.

Zracna luka Pleso? Zar nije fra Franjo Tudjman?

HO
homofobic
21:23 29.01.2024.

Jedan radi! Da provjerimo da li je i drugi ispravan?!

HO
homofobic
21:23 29.01.2024.

... "dva zracna jastuka od kojih se jedan aktivirao bez ikakvih posljedica." Pa posljedice su za vlasnika: pola tereta unisteno! Aktivirani zracni jastuk je dobar jedino za Jakusevac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije