Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Devetero uhićenih
Povratak na članak

Zaplijenjeno 25 kilograma marihuane, 1,3 kilograma amfetamina, kokain i ecstazy

Uhićeno je devet hrvatskih državljana starosti od 21 do 40 godina

Komentari 2

GU
General_U
13:03 27.11.2017.

evo ovako da je u pitanju samo marihuana, ova ekipa ne bi dobila ispod dvadeset godina ukupne kazne...ovako to će doći i do trideset...e sad onaj hunito je dobio dvi a ovi će ispušit minimum dvadeset hoće mo li i nad ovima plakati ili ćemo reći da ih triba kazniti i to po mogućnosti maksimalnom kaznom...??? ako imamo marihunu koju nam legalno farmaceuti dilaju u ljekarnama i to po ekstremno visokim cijenama, ajmo minjat zakon i legalizirat do deset biljki pa nek dimi tko hoće...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.