Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajland
Povratak na članak

Zaplijenjen sjevernokerejski teretni zrakoplove sa 40 tona oružja

Posada je tvrdila je da se u zrakoplovu nalazi oprema za naftne bušotine, no policija je u letjelici pronašla vrlo moćni arsenal raketa i projektila

Komentari 5

DU
Deleted user
07:39 14.12.2009.

Osamdesetih su Amerikanci tako naoruzavajuci pomagali Afganistance protiv Rusa, a sada, izgleda Rusi pomazu Afganistancima oruzjem protiv Amerikanaca. ... Samo, ZASTO bi to oruzje vozili na okolo avionom kad nekoliko ...stanova granici sa Afgani-stanom? To je sigurno islo nekud za Afriku ...

VL
OB
-obrisani-
20:56 13.12.2009.

A sjecate li se jos zrakoplova sa oruzjem namjenjenog Hrvatskoj koji je letio iz Juznoafricke Unije za Ljubljanu i kojeg su presreli lovci JNA......Kako to da se jos i danas ne zna tko je otcvikao Kikasa????????????????????????? Je li u Hrvatskoj jos na vlasti udbaska banda? Lustracija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
ĐK
đoko_krstaš
23:58 13.12.2009.

ček a kad če presresti one brodvoe što odabranima šalju opermu za naftu braća iz jEWSA hahahaha

VL
O9
Oluj@_95
09:10 14.12.2009.

Mozemo samo nagadjati kuda je to oruzje islo, no sigurno je jedno, a to je, da je Sj. Koreja drzava koja potpomaze terorizam, bez obzira ciji i koje vrste. Sj. Koreja ima izvrsne odnose sa Iranom m ( prodaje mu rakete manjeg i srednjeg dometa, i ima s njim izvrsnu vojnu suradnju. Mozda je taj teret bio namijenjen i palestincima, a mozda talibanima, tamilima.....Ne vjerujem da Rusi pomazu talibane, jer to bi im najlaske bilo ostvario preko granice sa Afagnistanom.

VL
OB
-obrisani-
22:37 14.12.2009.

Δ Δ Δ ≈≈--≈≈ | (•)(•) | | . ▲ . | | ◦══◦ | ֹֹˇˇ ֺֺ

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.