Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zapalio se BMW pri punjenju plina, ozlijeđena peteročlana obitelj

auto10
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/10
18.12.2009.
u 21:01

U požaru, koji je izbio dok se spremnik automobila marke BMW punio plinom, ozlijeđena je peteročlana obitelj iz Košute kod Trilja koja je prevezena u splitsku bolnicu.

SPLIT - U požaru koji je prije sat vremena izbio na BMW-u, pet je osoba ozlijeđno te su kolima hitne pomoći prevezeni u splitsku bolnicu.

Radi se o peteročlanoj obitelji iz Košute kod Trilja. Najteže je ozlijeđen 9-godišnji dječak koji je zadobio ozljede opasne po život. Ozlijeđene su i dvije djevojčice u dobi od 6 i 2 godine. Jedna od njih će biti preventivno zadržana u bolnici dok će druga biti puštena. Roditeljima se još utvrđuju ozljede.

Požar je izbio dok se spremnik punio plinom na benzinskoj postaji Lukoil na Dračevcu.

Vozilo je izgorjelo, a uzroci izbijanja požara bit će poznati nakon policijskog očevida.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
23:22 18.12.2009.

ukratko : vjerojatno ugradnja izvedena u kućnoj radinosti,kod profesionalne ugradnje se takvo što jednostavno ne može dogoditi..

TU
tupslav
23:35 18.12.2009.

Pitanje: dali se i u Europi spremnik puni plinom dok djeca sjede u autu ?

OB
-obrisani-
09:37 19.12.2009.

zanimljivija je priča koja stanica za tehnički pregeld je odobrila registraciju takvog vozila,vjerojatno je neki stručnjak s upaljačem provjeravao propusnost plinske instalacije. Kod profesionalen ugradne buši se prtljažnik vozila i u slučaju cuernaj plina isti izlazi vana,nesretniku je vjerojatno plin ispunio cijeli auto,netko je iz odsade pripalio i spalio se :=)jadni neuki balkanci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije