Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POTPUNOSTI IZGORIO

Zapalio se auto na A1 kod Karlovca, stvorila se kolona od 4 km: 'Nema ozlijeđenih'

Navijači Hajduka u pratnji policije na odmorištu Nadin na autocesti A1
Sime Zelic/PIXSELL
07.09.2023.
u 16:55

Karlovačka policija potvrdila je kako se osobni automobil zapaliko u vožnji. Vatrogasci su trenutno na terenu, kao i policijski službenici, a ozlijeđenih osoba nije bilo

Svega nekoliko minuta prije 16 sati ovog se četvrtka zapalilo vozilo na autocesti A1 između Karlovca i Jastrebarskog u smjeru Zagreba. HAK je izvijestio kako se zbog ovog događa na tom potezu stvorila kolona od oko četiri kilometra. 

Karlovačka policija potvrdila je kako se osobni automobil zapalio u vožnji. Vatrogasci su trenutno na terenu, kao i policijski službenici, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Automobil je, potvrđuje policija, u potpunosti izgorio.

- promet se vodi jednim trakom, vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h - izvijestio je HAK. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Petar Ćosić i Manuel Vidić dovedeni na sud u Zagrebu pod jakim mjerama sigurnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije