Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počeo skup u Davosu
Povratak na članak

Zapad traži kako okončati rat u Ukrajini i Gazi, Kina želi šarmirati globalne ulagače

Za razliku od prethodnih konferencija o mirovnom planu za Ukrajinu u Danskoj, Saudijskoj Arabiji i na Malti, konferencija u Davosu okupila je čak 83 države, među kojima su i brojne zemlje tzv. globalnog juga, što ukrajinski čelnici smatraju potvrdom legitimnosti svojeg mirovnog plana

Komentari 7

Avatar Poturica
Poturica
15:24 16.01.2024.

Iran napo jenkije u Iraqu. Sada kreće rat tamo i Hoholima je odzvonilo

VL
SA
saudinus
09:32 16.01.2024.

Mirovni plan bez ruskog kaplara nema smisla,

VL
PM
Pionir_Mali
10:59 16.01.2024.

Panika.. Američka vojna pomoć Ukrajini službeno prestala!

VL
LU
luftbrenzzer
13:42 17.01.2024.

"Zapad traži kako okončati rat u Ukrajini " To se netko vjerojatno neumjesno šali. U ovako povoljnom trenutku kad ukrajinskoj vojsci sve polazi za rukom od potapanja ruskih brodova, borbenih aviona, uspješnog bombardiranja ruskih gradova, bezbrojnim dronovima i raketnim sustavimatavima rasplamsali strah i užas u ruskim redovima...., to se ne može s pobjedničke ukrajinske trane prihvatiti bilo kakve mirovne pregovore dok neprijatelja ne bace na koljena i primoraju ga na bezuvjetnu kapitulacijuu. Kad se postigne puna pobjeda, tada više nisu potrebni nikakvi pregovori.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:40 17.01.2024.

Predsjednik Putin je ovih dana izjavio da je Ukrajina "osvojeni teritorij" ruski "zavoevanije" i da je sve osvojeno u stvari sada rusko. To se izgleda odnosi i na dijelove drugih država gdje se danas nalazi ruska vojska (Moldavija, Gruzija) kao i buduće slične dijelove drugih država. Ruski sud je osudio ruskog državnog službenika zbog sudjelovanja u nabavi nedovoljno kvalitetnih radara. Na mostu kod Kerča takvi radari nisu bili u stanju detektirati niti zračne niti pomorske dronove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.