Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlak pljesak ukrajinskom lideru

Zapad se već umorio od rata u Ukrajini, Zelenski priprema mirovni summit

21.09.2023.
u 10:10

Ako dopustimo Rusiji da raskomada Ukrajinu, je li ijedna druga neovisna nacija sigurna, zapitao je Biden u UN-u

Komentara 100

ME
megdan
11:46 21.09.2023.

od zapada su se umorili samo ruski trolovi i taj ruski narativ slušamo već godinu dana i slušat ćemo ga još godinu dana dok se ruska vojska ne povuče iz Ukrajine. zapad neće i ne može odustati od Ukrajine na način da rusiji dozvoli da otme i anektira teritorij druge suverene države jer bi to bilo ohrabrenje rusiji da za 1-2 godine pokrene nove ratove!!!

IK
Ikarus
16:39 21.09.2023.

Poljski zastupnik je uspostavio račun 23 milijarde dolara da vrate Poljskoj

Avatar Jopa
Jopa
10:53 21.09.2023.

Ako se zapadni svijet umorio od pomaganja napadnutom onda se treba priviknuti najako nestabilnu budućnost jer će sileđije vidjeti da se isplati agresija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije