Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVJEŠĆE DRŽAVA PROTIV KORUPCIJE:
Povratak na članak

‘Žalosno, Hrvatska 6 godina ne usvaja kodeks ponašanja saborskih zastupnika'

Kodeks bi trebao, primjerice, dati smjernice o tome da bi se zastupnici trebali samoizuzeti od glasanja o odlukama kad se javlja mogućnost sukoba interesa

Komentari 3

IV
ivica.vranjic
10:26 21.10.2020.

Takozvano pravosuđe je 80% svih problema u Hrvatskoj! A ovi, od naroda izabrani zastupnici, rade što žele jer konzekvenci nema. A narod šuti i gleda. Znači dobro je!

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
10:39 21.10.2020.

Pa kako će se pridržavati kodeksa kad im je korupcija u programu i statutu stranke...pa ne učlanjuju maloljetnu djecu u stranku bez veze ...politika je postala obiteljski biznis...

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
18:17 21.10.2020.

kodeks ? Za njih ? Pa u njih je kulture i poštenja neizmjerno .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.