Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Zaljubljeni učenik nožem izbo svoju bivšu nastavnicu

Gero Schmidt (21) pratio je profesoricu kemije Heike Beyermann tako što joj je na automobil postavio GPS-uređaj, a kad ju je sustigao izbo ju je niožem čak 20 puta.

Komentari 3

KA
karambita
19:05 21.12.2009.

Pa njemacka omladina je psihicki bolesna. U Njemackoj djeca zive po sablonu i sa predznakom \"NE\". Naravno da takav odgoj negativno utjece na djecju psihu, i kad netko tako zivi cjelo djetinjstvo, pitanje je vremena kad ce prolupati i napraviti nekakvo sranje. Zanimljivo je to da u Njemackim skolama sva ubistva su izvrsila njemacka djeca, to ne vazi za djecu stranaca. Njemacko drustvo se treba dobro zapitati u kom pravcu ide odgoj njihove djece. Ne moze ljudska psiha podnesti \"psiho torturu\".

VL
ĐK
đoko_krstaš
19:53 21.12.2009.

karambita jako dobro za švapsku djecu, skinuo si ih do gola mentalno

VL
RE
real
23:22 21.12.2009.

Europa je pred raspadom, kako ekonomski tako i opci moralni raspad...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.