Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Huić
Povratak na članak

Zalagat ću se za manje poreze i poboljšanje poduzetničke klime

Davor Huić, nositelj je liste koalicije STRIP-a, Pametno i Fokusa u 6. izbornoj jedinici

Komentari 4

DU
Deleted user
16:53 03.07.2020.

Načelno je u pravu i sve rečeno stoji ali problem je što prosječan hrvatski birač sebe vidi u čoporu koji će dobiti najveći plijen pa bi i on na taj način mogao doći do pokojeg zalogaja. Volio bih da i ova koalicija dobije koje mjesto i šteta što im kampanja nije bila vidljivija.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
15:57 03.07.2020.

Pa to su najveći uhljebi u povijesti države. Osnovali komapnijice, pa isporučuju WC papir, čiste, PR usluge, konzalting, IT konzalting. Na osnovu toga si isplaćuju "plaćice" odn. dobit od 500 000 kn mjesečno....ima ih još, ima jedan u SDPu isto takav.

VL
Avatar madcap
madcap
15:43 03.07.2020.

Zalagati će se taj za svoj interes, kraće rečeno. A ovaj napad lažima na Možemo odnosno lijevo-zelenu koaliciju koštat će ih na izborima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.