Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.10.2023. u 13:22

Dugogodišnja statistika nepobitno pokazuje da su žene, a ne muškarci rod koji je ugrožen u obitelji i zakinut u sudnicama

Komentara 4

BE
Berlioz
15:07 20.10.2023.

Problem je u tome što zakon mora jednako vrijediti za sve, ne može postojati spol koji ima preferencijalni položaj u pravosuđu. Problem je što se feministice navodno zalažu za jednakopravnost a baš uvijek se u praksi zalažu isključivo za privilegiranii položaj žena. Zašto ne postoje udruge za pomoć i zaštitu prava muškaraca? Žene su brojnije na sveučilištima kad će akcija da se pomogne muškarcima priliko upisa? Žene su brojnije u puno zanimanja poput zdravstva, sudstva, kad će pozitivna diskriminacija da se zaposli više muškaraca? Muškarci izvrše više samoubojstava gdje su medijske i društvene akcije da im se pomogne? Muškaraca ima puno više u zatvorima, gotovo sve žrtve na radnim mjestima su muškarci, gdje je udruženje koje bi im pomoglo? Najčešće žrtve nasilja su muškarci, najviše žrtava ubojstava su muškarci, gdje je medijska halabuka da im se pomogne, gdje su simboli koji se nose na reverima, boja koja će svugdje biti mjesec dana kako bi se skrenula pozornost na njihovu tešku i bolnu sudbinu? Kad ćemo početi govoriti o nazadnoj i diskriminatornoj praksi da žene automatizmom dobivaju skrbništvo nad djecom i nad odvratnim ženama koje sprječavaju tate da se vide sa svojom djecom? Kad ćemo početi pričati o verbalnom i psihičkom zlostavljanju u brakovima nad muškarcima? Postoji toliko pravih i žurnih problema kojima bi trebalo otkloniti nejednakosti među spolovima a feministice guraju zakone kojima bi se nejednakost još više produbila.

ME
Melkiorr
13:13 31.10.2023.

Pozitivna diskriminacija je suprotnost jednakosti pred zakonom. Podržavate li to?

Avatar Barbie
Barbie
19:05 20.10.2023.

Žene su najsposobnije Sudkinje i to je statistički dokazano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije