Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni drugi lockdown nije lijek
Povratak na članak

'Zaključani' su 14 dana, a nikad više zaraženih

Amichai Attali: Nema discipline jer svatko misli da je pametniji od onoga tko je uveo mjere

Komentari 3

LE
LeonardoGoldman
23:42 02.10.2020.

Nedavno je za lockdown bio okidač broj mrtvih u Italiji, a sada je broj zaraženih, a ne broj preminulih. Sto će slijedeće izmisliti, a da nas drže u šaci?

VL
DU
Deleted user
09:44 03.10.2020.

Ovo je dokaz da je cijela priča umjetno napravljena od strane politike plaćenih od strane farmaceutskih kompanija koje budu zaradile ne milijarde nego bilijune a sve uz orkestriranu podršku medija...

VL
MA
marlo
00:09 03.10.2020.

Bože sveti, koliko glume teatra, sve zbog ničega. Virusa manjeg od malog miša. Ako ovo nije smišljeni plan za njihove zle namjere ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.