Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Zajedno pili pa ga premlatio metalnom šipkom i daskom

policija
Foto: Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
01.01.2019.
u 14:25

Muškarac (40) kazneno je prijavljen za pokušaj ubojstva

Muškarac (40) kazneno je prijavljen za pokušaj ubojstva, a Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu protiv njega pokrenulo je istragu.

Sumnjiči ga se da je u noći na Božić u stanu u Maksimirskoj s vlasnicom stana konzumirao alkohol. S njima je bio još jedan muškarac s kojim se 40-godišnjak posvađao. Svađa se pretvorila u fizički obračun pa je u jednom trenutku 40-godišnjak drugog muškarac u više navrata metalnom šipkom udario po glavi i tijelu.

Vlasnica stana zamolila je 40-godišnjaka da prestane tući drugog muškaraca, a on joj je odgovorio tako što ju je udario rukom u glavu. Rekao joj je da ode u drugu sobu, nakon čega je drugog muškarca odvukao do ulaza u zgradu. Tamo ga je nastavio tući daskom koju je našao u dvorištu, pri čemu ga je ozlijedio opasno po život.

Kada se muškarac onesvijestio, 40-godišnjak ga je ostavio da leži bez svijesti te je po bjegao. No uskoro je uhićen, a sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 2

DE
deda1234
23:10 01.01.2019.

E to je docek..

BO
boskovic
19:34 01.01.2019.

Tako pobozni mirni samo se brane a svakodnevno se ubijaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije