Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA
Povratak na članak

Zajamčeni dohodak krivi je lijek za problem nezaposlenih

Italija je ponovno ušla u recesiju. Zar se misli da će nacionalni dohodak pokrenuti gospodarstvo

Komentari 6

JA
jadranskomore
13:06 08.03.2019.

Ko god da doje na valst isto ti je sranje lijevi ili desni sve po svud na cijelome svijetu, onaj ko je citao interviju velikog austrijanca u americi Arnolda Svarcenegera koji je bio u 2 mandata gavrement onda zna cijelu istinu o demokratima, socijalistima/komunistima kad je rekao: ja neznam niti jednog jedinog republikanca ili demokrata koji se bori za svoje birace, takovih nema i ova politika od oboje mi se gadi.

VL
JA
jadranskomore
13:04 08.03.2019.

Oovo je genijalno za azilante hihihihihihi, sad ce samo ludi da trazi posao hihihihihhi

VL
AA
aabbcc
22:15 08.03.2019.

…"kao" zidar ili dizaličar?/ Te poslove ne mogu raditi ni oni koji zavrse dva fakulteta bez da zavrse prave Skole za zidara ili dizaličara. Zanimanje "kao"! ne postoji.

VL
BF
bf2
08:20 09.03.2019.

tako i jedna naša nacionalna manjina ima zajamčen dohodak, te brižno gaji (ne)kulturu nerada.. dok državne institucije brigu muče kako će kazniti majku koja svoje dijete udari po guzici ako ne sluša, njihova djeca ne idu u školu, a često i rađaju sa 14-15 godina i nitko ih ne dira niti stimulira da promijene svoje ponašanje. naravno,svoj kućni proračun podebljaju sitnim krađama koje je naše pravosuđe legaliziralo te tako stvaraju animozitet većine prema njima. i ne,nisam rasist,nego netko tko živi u njihovoj blizini i promatra taj kaos svaki dan. čast izuzetcima kojih na sreću ima

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
11:45 09.03.2019.

Uglavnom će se financirati oni koji ne žele raditi, to nije dobro, morao bi se stvoriti neki konzensus u smislu da mladi ljudi koji imaju zvanje i školu ne budu nositelji takve pomoći jer trebaju raditi. Zato pozdravljam mogućnosti koje će tim mladima tražiti posao i nuditi posao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.