Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arheološko blago
Povratak na članak

Zahvaljujući špijunskim satelitima otkriveno je davno nestalo carstvo

Špijunski sateliti otkrili su tragove odmorišta kojim su se koristili putnici na cesti svile, a snimke čak pokazuju i podzemne kanale koji su teško vidljivi jer  ih je tijekom vremena zatrpao pijesak.

Komentari 4

ZD
zdravko.dren
12:48 26.12.2017.

podzemni kanali su zatrpani pa se ne vide ?? Pa valjda se podzemni kanali tako nazivaju jer su pod zemljom samim tim su nevidljivi s površine !?! Kako bi podzemni kanal nad zemljom izgledao da bude vidljiv ?

VL
MA
Maxim007
11:44 26.12.2017.

Putovi svile? Možda, sada putovi smrti i heroina

VL
PL
@ploto@
07:52 27.12.2017.

Špijunski sateliti istražuju rudno bogtstvo Afganistana,koje njihove korporacije namjeravaju otuđiti pa usput pronađu i nešto drugo.

VL
VJ
Vl jedi govna
16:09 26.12.2017.

Čermak je već uzo koncesiju da na tom starom autogrillu napravi pumpu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.