Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahlađenje odnosa
Povratak na članak

Zapad suzdržan u izražavanju čestitiki Putinu

Japanski premijer Shinzo Abe telefonirao je Putinu kako bi mu čestitao i potvrdio da je spreman raditi s njime na projektu denuklearizacije Sjeverne Koreje

Komentari 19

KR
Krotila
17:17 19.03.2018.

čestitam Putinu

VL
Avatar povjesnicar
povjesnicar
16:08 19.03.2018.

Ruski narod je je zahvalan Britaniji na Putinovoj fantastičnoj pobedi . Ruski narod puno toga prašta ali ne i aroganciju zapada i Britanije . Sankcije ponižavanje sportista „slučajem Skripalj" i prividnim nemarom za osnove liberalne vrednosti i као što suralne vrednosti i као što su predpostavke o nevinosti i progonu RT ne mogu se oprostiti . Zapad a i Britanija je ujedinila ruski narod.. oko zapadnog neprijatelja. Čim ste ga proglasili neprijateljem odmah ste ujedini ruski narod . Ranije je on jednostavno bio presednik i mogli su ga menjati Sada je on lider. Ruski narod ne želi da menja lidera I Zato vama zapadnacima ruski narod zahvalan jer ste vi to uradili svojim rukama da putin bude lider ruskog naroda

VL
TO
Toni70
15:40 19.03.2018.

Toni70: Pametni Zapad sa puno karaktera je suzdržan u izražavanju čestitki Putinu.. Svjesni, da Putinova ličnost i zapadna sličnost, sa Trampovom ličnosti , nemaju nimalo sličnosti ....

VL
Avatar babas
babas
17:08 19.03.2018.

Pa Rusija i Kina su smrtni neprijatelj USA i bogatih zapadnoeuropskih država. Oni sa svojim saveznicima žele srušiti njihovu dominaciju svijetom i to prvenstveno uništavanjem američkog dolara. Izbacuju ga iz upotrebe svugdje gdje je to moguće. Kad padne dolar,propasti će i USA i svi njihovi saveznici.

VL
TO
Toni70
15:38 19.03.2018.

Izuzetno mudri Japanski premijer Shinzo Abe telefonirao je Putinu kako bi mu čestitao i potvrdio da je spreman raditi s njime na projektu denuklearizacije Sjeverne Koreje; ali i na tome da se SAD i NATO što bolje naoružaju . Jer Japan zna tko baca Atomske i zato se jako brine . . da se S. Koreja nebi slučajno se baranila Atomskim i njihove najveće i jedine prijatelje saveznik Amere gađali ... A kako je to zahebano kad te pogodi Atomska i nikako se nebi veselili Japanci da se tako što dogodi jako omiljenim kaubojima !!!

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:37 19.03.2018.

He, he, he...zagorcio je zivot imperijalnim krvopijama pljackasima malih drzava. Izbacio dolar iz upotrebe, nakupio ogromen zlatne reserve, vratio skoro kompletan vanjski dug (samo 7 % ruskog BDP-a ostalo za vratiti) dok se zapadnjaci guse u dugovima medjunarodnim bankarima, zmjenio uvoznu hranu domacom proizvodnjom, lezi na nafti, plinu, bakru, niklu, titaniju, zlatu, dijamantima, najvisa zgrada u Europi u St. Petersburgu, a druga u Moskvi, gradi najduzi most (za Krim), otvara nove aerodrome sirom Ruske federacije, razvio dva tipa novih putnickih aviona (Superjet 100 i MS-21) s vlastitim mlaznim motorima (PD-14), proizvodi vlastite mikroprocesore (Elbrus i Baikal-T) i kompjutere, o svemirskoj i vojnoj tehnologiji ne treba niti govoriti. Dobija preko 70 % glasova, pa ne mora mjesecima torbariti i kupovati zastupnike kako bi sklepao nekakvu "koaliciju". Puknut ce od zavist, a ne mogu mu nista. Ne smeta on njima toliko ali se boje da ce na njegovu primjeru njihova domaca populacija poceti razmisljati : Pa gledaj kako rusi mogu, pa mogli bi i mi kada bi imali pravog vodju a ne ove bankarske marionete.

VL
BM
branko.mihalic1
17:34 19.03.2018.

zapad bi narađe uništio Rusiju te razne korporacije bi pokupovale banke i veća poduzeća scenarij ko kod nas sve po jednu kunu pa radi za minimalac pokušali u Grčkoj ali oni nedaju

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:25 19.03.2018.

svi ste zaokupljeni putinom, a kinezi su izabrali vječnog vladara, koji je naumio kinu vratiti na svjetski brh, gdje je bila tisuću i pol godina, dok ste vi skakali u blatu, kinezi su gradili zid. dok ste vi kod popova tražili život, kinezi su imali barut, dok ste vi sanjali vještice, kinez je navodnjavao površine veće od hrvatske. da, zapadu je putin jako interesantan, jer je to sad zapadna agenda, jeidno oko čega se mogu kao složiti, a u biti im je to jedini vanjskopolitički program, jer osim 'putina' nemaju što svojima doma pokazati da rade. a 'putin' je ok, jer radi 'njega' možete narodu izvlačiti pare i davati za američko oružje. davno prokušana metoda skretanja pozornosti s važnih problema na nevažne, pa su vam tako prava lgbt zajedncie važnija od vaših prava, ona o privatnosti općenito, sigurnosti.. bez brige, uskoro će kinez pokazati koliki mu je, a vi ćete putina krivit da vas je u dogovoru sa kinezom zavaravao. rusija je država, dok jedan njemačka to više nije, nije ni francuska, engleska, italija. dal je interes nijemca još jednom da ga rus razbije? poljacima bi bilo bolje da šute, a ne da šire svađu, jer su oni ionako najprevrtljivi europski narod. ne kužite vi što se u nedjelju dogodilo. ne kužite ni zašto je baš sad skripalo ubijen, kao niti vas brine to što je doktor koji je davao umjetno disanje bez ikakvih problema sa zdravljem, ali 'policajac' koji je osiguravao lokaciju, on ima problema. ne brine vas to što dokaza nema... ali je vama 'putin' ubojica.

VL
DU
Deleted user
01:21 21.03.2018.

jedina greska je bila zabrana navalnom (ili kako vec) da ga je pustio na izbore zanima me sta bi zapadnjaci drugo nasli a sto se tice rezultata komotno je mogao jedino sto bi izgubio 0,1% a mozda ni toliko

VL
80
8.000 eura, 8.000 eura!
23:27 19.03.2018.

Car Putin, a ne predsjednik! Čudni ti Rusi. Milijuni su gladni, ekonomija pred rasulom a oni i dalje podržavaju tog diktatora! Slijedeći potez cara je izmjena ustava za doživotnog predsjednika. Nagradno pitanje: "Tko bi mogao postati doživotni predsjednik"?

VL
LU
lucio2
01:07 20.03.2018.

Iskompleksirani botoksirani tiranin. Oni koji ga podrzavaju su, doslovno, ludi.

VL
US
USPEH
17:37 19.03.2018.

Cast i postovanje postenim hrvatima ali vrata rusije i srbije za hrbatsku drzavu trebaju ostati zatvorena,sada kad u trci sa nadmocnim zapadnim takmicarima nemate sansu trazite poput severine ili todorica napr.izvor prihoda kod nas.niste zasluzili,idite negde drugo.

VL
Avatar sindarela
sindarela
02:37 20.03.2018.

Važno je da je naša kraljica sa zapada Balkana bila među prvima među čestitarima

VL
DU
Deleted user
16:53 19.03.2018.

Putin podlegao svjetskom trendu i podigao jagodične kosti te ubrizgao botox no sve je to očekivano kad imaš 30 god mlađu partnericu ( bivša gimnastičarka Alinu Kabeava ) s kojom je dobio curicu. Skor - sad ima 2 curice !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.