Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahlađenje odnosa
Povratak na članak

Rusija će uskoro protjerati britanske diplomate kao odgovor Londonu

Velika Britanija je protjerala Ruse nakon što je Moskva odbila objasniti kako je moguće da su bivši ruski špijun Sergej Skripal i njegova kći otrovani ruskim nervnim plinom u engleskom gradu Salisburyju

Komentari 28

Avatar TheJack
TheJack
13:17 15.03.2018.

Dokazi!? Uostalom, sto i da jest? Britosi su ga moli isto smuckati.

VL
NO
nogogaz
13:30 15.03.2018.

Ubili ga rusi i potpisali se svojim otrovom? A englezi znaju kakav je taj otrov i kako se napravi... I u Iraku nasli su puno bio otrova....jel james bondovi? Englezi i ostali u UK sve dublje padaju...

VL
DU
Deleted user
13:50 15.03.2018.

To sto protjeraju, bit ce manje pedera u Rusiji.

VL
Avatar Thc
Thc
13:17 15.03.2018.

Kako ce englezi dobiti po tamburi na svjetskom prvenstvu u nogometu auuu.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:17 15.03.2018.

Ovo je stvarno vrhunac "logike" : "Nakon sto je Moskva je odbila objasniti kako je netko otrovan u sred Velike Britanije." Je li Velika Britanija objasnila kako je taj tipo otrovan ? Nije. E sada bi da im Moskva "objasni" sto se dogadja u Velikoj Britaniji, a niti britanci ne znaju kako je otrovan. Prvo optuzis nekoga, koji je automatski kriv, i onda optuzeni mora objasniti da nije kriv. Ja sam cuo da onaj koji optuzuje mora dokazati krivnju optuzenom, a ne obrnuto (Inocent until proven guilty), normalno osim u starom dobrom Staljinizmu koji se izgleda preselio u Veliku Britaniju.

VL
RI
rightside
15:59 15.03.2018.

hahaha, rusija stavlja omcu oko vrata svojim"biznismenima" trenutno nastanjenim u uk..)))) a mozda zbog velicine imovine, isti odluce ostat zauvjek u londonu,,?u jednu ruku bi to odgovaralo putinovom zetu,,jer bi mu se smanjila konkurencija u domovini,,))))

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:45 15.03.2018.

To je otrov koji samo Rusi imaju. To je bojni otrov a ne misomor. Zbog zabrane koristenja, tocno se zna tko sto ima.

VL
LU
lucio2
14:30 15.03.2018.

Ne ljubim Engleze, ali ovo sto su Rusi napravili (i sto godinama rade) svinjarija je bez presedana. I bojkot nogometnog prvenstva ako treba.

VL
Avatar Foton
Foton
13:51 15.03.2018.

Rusi ubijaju ljude u Engleskoj, dosta slampavo, rasipali otrov, pola grada Salisburyia se dekontaminira. To ocito ne smeta ovdasnje komentatore. Mozda im se slijedeci puta malo vise prosipa recimo u Dubrovniku ili Splitu, pa se godinu dana ne ce moci u to gradove. Ali dezurni Rusoljupci ce i to nekako provariti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.