Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUSTALI OD OMILJENOG LJETOVALIŠTA

'Jako im je pala kvaliteta hrane, koktele ne spravlja barmen, nema više ni all inclusivea...'

10.06.2023.
u 09:58

Prvo su počeli naplaćivati parkiralište, pa je pala kvaliteta hrane, na koncu su ukinuli all inclusive ponudu, a cijena sve viša, kažu Zagrepčani, koji će ovo ljeto na krstarenje Mediteranom.

Komentara 80

JU
juma
10:29 10.06.2023.

Treba biti oprezan s cijenama. Gost koji jednom ode teško se opet vrati. Osim toga uvodjenjem eura njemu je sada sve jako lako za usporediti sa cijenama doma i ne moraju mozgati i preračunavati. Ako je kod nas kugla sladoleda 2,5 do 3 eura, a njemu je u Njemačkoj posvuda 1,5 do 2 eura, teško će baš svaku večer ići na sladoled. Ne radi se kod mnogih ni o tome da to ne mogu platiti, nego o osjećaju da vas netko muze i smatra budalom.

Avatar Perokorčula
Perokorčula
09:20 10.06.2023.

Gospođa iz ZG je u pravu! Ne samo da je skupa za naše ljude nego je skupa i za prosječnog EU. Oče se elitni turizam a ovi manji če uništit sa cjenama ovo lito . Da nepišem o kvaliteti usluga i ostalome jer ...

Avatar Zavratnica
Zavratnica
10:09 10.06.2023.

Kad previsokim cijenama za vrijednost koju nude potjeraju strane turiste onda će opet plakati za domaćim turistima. Sjetite se korone i naricanja o izdavanju državnih bonova za ljetovanje na Jadranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije