Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezakonitosti

Zagrebačka tvrtka zaposlila tri Talijana bez radnih dozvola

plinovod
Marko Čuljat/VLM
08.07.2010.
u 22:24

"Ilegalci" su otkriveni u zajedničkoj akciji Carine, Državnog inspektorata i policije

GOSPIĆ - U suradnji sa službenicima Carine i Državnog inspektorata, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske danas su na trasi magistralnog plinovoda proveli akciju usmjerenu na suzbijanje nezakonitog rada, te drugih prekršaja iz nadležnosti Državnog inspektorata i Carine. Na trasi plinovoda u Lici, koja je tik do trase autoceste u većem dijelu Like, tijekom akcije zatečena su tri talijanska državljanina u obavljanju poslova bez radne ili poslovne dozvole.

Izvršenom provjerom utvrđeno je da su zaposleni kod tvrtke „Habau – Ghizzoni“ d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Zbog zapošljavanja stranaca prije dobivanja radne ili poslovne dozvole, protiv pravne i odgovorne osobe od strane Državnog inspektorata podnijet je optužni prijedlog prekršajnom sudu, dok je policija protiv trojice Talijana podnijela optužni prijedlog zbog rada na crno.


Komentara 8

MR
mravac
22:47 08.07.2010.

Ljudi čekaju dozvole za rad.. A zna se kako to ide kod nas! Čekaj mago da trava naraste. Osim toga ili su varioci na specijalnim cijevima ili na testiranju cijevi.. A cinkeri odmah cinkali..!!

PG
praseca gripa
23:18 08.07.2010.

Smijesno! Je li ovo vijest,senzacija,informacija,lakrdija....? Ako nemate o cemu pisat,radije sutite!

OB
-obrisani-
22:44 08.07.2010.

Neka, samo da nije sa istoka ili s juga....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije