Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb:
Povratak na članak

U "nepoznatoj bijeloj tvari" nema otrova za životinje

Na temelju rezultata ispitivanja spektrometrijskim i spektroskopijskim metodama unutar Službe za zaštitu okoliša i zdravstvenu ekologiju nisu utvrđena najčešće korištena komercijalno dostupna sredstva za zaštitu bilja, biocidi ili za uništavanje glodavaca

Komentari 5

Avatar pittbull
pittbull
18:00 21.03.2018.

Netko dobro zna sto to steti psima a nije direktno otrov!!! Neka objave rezultate sto je tocno bjela tvar i na koji nacin steti psima.

VL
Avatar pittbull
pittbull
17:57 21.03.2018.

Netko dobro zna sto to toliko psima moze nastetiti a nema otrova. Neka objave rezultate sto je tocno bijela tvar i na koji nacin psima steti.

VL
Avatar indigo25
indigo25
06:42 22.03.2018.

to partizani i ustaše noću vrebaju naše kućne ljubimce

VL
DU
Deleted user
19:29 21.03.2018.

i mislio sam da nije nešto opasno, jer bi i druge životinje ugibale od voluharica pa do ptica?! A ako držite psa na laini i ne može jesti tada što želi, jer ste mu vi valjda gazda a ne on vama?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.