Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u susjedstvu

Zagreb: Susjed bludničio i silovao 13-godišnje blizanke

silovanje
Arhiva VL
19.05.2010.
u 09:37

Muškarca, koji je iskoristio činjenicu što im je susjed i tako zadobio njihovo povjerenje, prijavile su 13-godišnje blizanke.

D. G. iz Velike Gorice nalazi se u pritvoru i protiv njega je podnesena kaznena prijava za bludne radnje, spolni odnos s djetetom i zadovoljenje pohote pred djetetom.

Muškarca, koji je iskoristio činjenicu što im je susjed i tako zadobio njihovo povjerenje, prijavile su 13-godišnje blizanke, piše 24 sata.

Susjed je nad djevojčicama bludničio, zadovoljavao pohotu pred njihovim očima, a kasnije je došlo i do konkretnog spolnog odnosa. Prišao im je prošloga ljeta, kada su djevojčice imale tek 12 godina. Nakon kriminalističkog istraživanja doveden je sucu istrage na Županijskom sudu, koji mu je odredio pritvor kako bi onemogućio utjecaje na svjedokinje.

 

 

Komentara 7

OB
-obrisani-
10:51 19.05.2010.

Štrik!!!!!!

KO
kokouparizu
11:05 19.05.2010.

grozno.. i kakva bi sad kazna za takvog covjeka bila primjerena????

MP
mpusiu0107
15:02 21.05.2010.

Ko zna dali je ovo uopće istina Večernji je prepisal od 24 sata a oni od novog lista.......a jesu vam izvori povjerljivi sram vas bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije