Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponovljeni postupak
Povratak na članak

Zagorec na suđenju za likvidaciju V. Sliška: Kovču znam iz novina

Vladimir Zagorec u iskazu je zanijekao da je Miji Kovči rekao tko stoji iza ubojstva kralja pokerskih automata.

Komentari 9

BC
BCA
21:19 29.06.2011.

A i mi smo tebe viđali samo u novinama ko ti Kovču, pa smo znali tko ste i što ste!

VL
Avatar Bjeda
Bjeda
22:14 29.06.2011.

Cemu mogucnost komentiranja...Vi koji trebate i ovako znate misljenje naroda i da nam je pun k domoljubnih lopova i zlikovaca . Iskljucite mogucnost komentiranja i smanjit cete troskove svoje firme...

VL
OB
-obrisani-
17:52 29.06.2011.

postavlja se pitanje gdje mu sude? ako je u rijeci, slobodan je, ako je negdje drugdje, ispušio je!

VL
TO
Toni50
20:51 29.06.2011.

ponovljeni postupak Da smo karakterni da odradimo 80% ponovljenih postupaka; došli bi kadkada i do istine i pravedne presude a NE SAMO OVAKO OBIČNIH JEFTINIH BALKNSKIH - ZAKONSKIH PRESUDICA ! Sutkinja Ne, ne postoji zapisnik, hznate da se štedi ii i na papiru i na svemu a nebriga te presude bez dokaza to je naravno balkanska praksa. Ili nesudimo silovatelje ili nemamo zapisa ili svjedno šta RADIMO SVE JE PO zakonu !

VL
TO
Toni50
21:07 29.06.2011.

Kao i za Sanadera ako imate \"svjedoka\" koji je spreman da kaže njegovu \"istinu\" to je super to je razlog za hapšenje izatvor i po 9 godina ! Supoer \"Dokaz\" - svjedok posvjedočio . I sud odmah bez zapisa ii brige osudi.... Je ja sam vidio kako u staklenoj taški nosi drgo kamenje Hopala 9 godina Zagorcu! Je ja sam lopov ukrao sam 30 miliona ali ne za sebe ja sam čist ; sve sm dao Sanaderu.. Je ja sam stavila na stol nvac između listova nalaza i otišla Kirurg iz Bosne je to sigurno uzeo poslje ja sam svjedok je jasam prije 5 godina dao 4000 kuna zna se mito opla 9 godina svjedoci su dokazi...- bez dokaza ali su rekli da je kriv. I neka netko kaže da zakon ne funkcionira sa i bez dokaza ali uvjek zakonski ! Ako se nekoga želite srediti riješiti samo posvjedoči pa če odmah po njega doći...

VL
Avatar Bjeda
Bjeda
21:39 29.06.2011.

Neznam ja nista,nista nisam vidio niti neznam tko je ako ja nisam -

VL
DE
deus ex machina
06:43 30.06.2011.

SRAMOTA !!! Kako se samo osuđuju postavljati ovakva pitanja našem proslavljenom generalu? Pa jesu li oni svjesni da je on bio osobni izbor našeg \"domaćeg čovjeka\" tj Tuđmana. Sramota....a čovjek sve što je radio (i zaradio) radio je u interesuesu Hrvatske. Stvarno, jedna velika....SRAMOTA!!!

VL
MP
mpaton
11:52 01.07.2011.

zagorec po zagorski

VL
AJ
ajam
12:19 01.07.2011.

Pa zar je potrebno postavljati toliko pitanja i provocirati najodlikovanijeg generala domovinskog rata ? Najzasluzniji za spasenje hrvatske, a sada ga tako maltretirati?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.