Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasne čestice
Povratak na članak

Zagađenje zraka izazvalo 160.000 smrti u velikim gradovima

New Delhi je najzagađeniji glavni grad na svijetu, u kojemu je 54.000 smrti prošle godine bilo rezultat opasnih čestica PM2.5.

Komentari 2

SI
sisavac
09:16 18.02.2021.

u americi godišne u prosjeku umre 2.8 mil ljudi. i sa koronom sa taj broj za 2020. neće promijeniti, to i oni sami tvrde. ne odskače od višegodišnjeg prosjeka. jest da pritišću da se prizna povećanje za 300.000 smrti koje pripisuju koroni, ali su im podaci dosta šturi, u statistikama se preklapaju smrti iz više razloga. godišnje amerikanci uhite skoro 7 milijuna ljudi. a u međusobnim puškaranjima ubije se 15.000 ljudi. od zagađenja zraka im ne umre tolko ljudi, unatoč kojekakvim fabriciranim izvješćima, koje su u biti procjene, koje preferiraju jednu dogmu. naravno da udišemo zagađeni zrak, jer vozimo aute, grijemo se, kuhamo, tj. živimo. čisti i zdravi zrak je samo tamo gdje nema ljudi. samo tamo. preporučam pogledati početak filma 'bogovi su pali na tjeme', prvi. tamo je detaljno pojašnjeno što čovjek radi. prilagođava okoliš sebi, i onda je prisiljen sve više učiti i sebe prilagođavati okolišu kojeg je stvorio. i radi sve više problema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.