Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I kaznena i prekršajna prijava

Zadranin stavio na auto lažne tablice, a istekla mu i vozačka

Ilustracija
Dino Stanin/PIXSELL
08.01.2024.
u 11:02

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv 49-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Zadarska policija kazneno je i prekršajno prijavila 49-godišnjeg Zadranina kojeg su u petak u 20.10 sati u Zadru u Ulici Petra Kružića. U kontroli prometa su naime zaustavili automobili zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 49-godišnjak za vrijeme dok mu je vozačka dozvola istekla.

Daljnjom kontrolom utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske pločice te da je vozilu isteklo važenje prometne dozvole. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv 49-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku. Također se nadležnom sudu podnosi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

VEZANI ČLANCI

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
12:23 08.01.2024.

ovo su vijesti na koje Hrvatska čeka, konkretno i precizno sa vremenom i lokacijon- u minutu i ulicu točno. Tako da ko vo u Vinkovcima pročita zna di i kad u Zadru more nabasati na lokalnog delikventa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije