Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA TRAGOVA NASILJA

Zadranin (30) preminuo nakon konzumiranja kokaina, uhićen 29-godišnjak

Marko Dimic/PIXSELL
16.08.2021.
u 09:57

Na Odjelu patologije Opće bolnice u Zadru provedena je obdukcija

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo omogućavanja trošenja droga.

Sumnja se da je 30-godišnjak u petak 13. kolovoza oko 11 sati, prema unaprijed stvorenom dogovoru, došao u kuću kojom se koristi 29-godišnjak na području gradskog predjela Arbanasi, gdje su, iako svjesni posljedica koje izaziva, zajedno konzumirali drogu kokain, uslijed čega je 30-godišnjak preminuo. O događaju je izviješten nadležni državni odvjetnik.

Policijski službenici na mjestu događaja izvršili su očevid i pronašli oko 1,7 grama kokaina. Na Odjelu patologije Opće bolnice u Zadru provedena je obdukcija. Na tijelu 30-godišnjaka nisu pronađeni tragovi koji upućuju na nasilnu smrt.

Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, izuzet je biološki materijal za potrebe daljnjih vještačenja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 29-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnesena je Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

VIDEO Kadetkinja (19) ipak nije isključena s Akademije zbog Užičkog kola

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
12:11 16.08.2021.

Uz lišće koke u kokain ulaze i cement, benzin ili kerozin, solna kiselina, sumporna kiselina, amonijak i aceton. Pa sada navalite...

Avatar todorke
todorke
13:13 16.08.2021.

koka zaražena covidom

MO
modovisisajteMaraschino
10:28 16.08.2021.

rođak koji je bio krimos teški i koji je bio ubijen u Sesvetama, pričao mi je jednom prilikom da dileri kada se žele riješiti mušterije koja je dužna samo joj dadu tzv. "zlatni šut" da se predozira. savršeno ubojstvo jer policiju boli briga i ne žele to istraživati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije