Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitke iz slovenije za pelješki most

'Zadovoljstvo nam je što je Zagreb za projektanta odabrao slovenskog inženjera'

Pelješki most otvoren je za pješake
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
26.07.2022.
u 16:22

To ima posebno značenje te učvršćuje dobrosusjedske odnose i prijateljstvo među našim državama”, navela je Bratušek u objavljenoj čestitci u utorak, kazala je bivša premijerka Alenka Bratušek, danas članica vlade premijera Roberta Goloba

Slovenija je u utorak čestitala Hrvatskoj na otvaranju Pelješkog mosta uz poruku da je današnji dan "povijestan" za Hrvatsku te izrazila zadovoljstvo što je Zagreb za projektanta odabrao slovenskog inženjera

“Čestitke ministru Olegu Butkoviću i svim Hrvatskim na povijesnom danu, otvaranju mosta koji će Hrvatsku povezati u cjelinu”, navela je u čestitci na društvenim mrežama bivša premijerka Alenka Bratušek, danas članica vlade premijera Roberta Goloba.

Bratušek, koja je sada državna tajnica za infrastrukturu, a s preustrojem vlade prema novoj organizaciji ministarstava na jesen će postati ministrica za taj isti resor resor, pozdravila je to što su hrvatske vlasti planiranje i projekt Pelješkog mosta povjerili Slovencu, inženjeru Marjanu Pipenbaheru.

“To ima posebno značenje te učvršćuje dobrosusjedske odnose i prijateljstvo među našim državama”, navela je Bratušek u objavljenoj čestitci u utorak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije