Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivan jakovčić
Povratak na članak

Zadovoljan 4. mjestom na listi za Parlament EU

Nagađa se da će Jozo Radoš biti kandidat uime HNS-a, a da će listu nositi Neven Mimica iz SDP-a

Komentari 18

AN
aniva
17:56 26.01.2014.

Ha ha ha kao kad vukovi dijele plijen. Jadno, jadno samo podobni, nije važno što su neposobni,,,,,,

VL
Avatar tecnomafia
tecnomafia
19:24 26.01.2014.

Sramota me što taj jadnikovčić predstavlja Istru a to je odraz stanja u zemlji u kojoj župan koji je pun afera i koji ima toliko dugova čak ima mogučnost odabira koji če posao raditi dok se večina Hrvatskih radnika vucara po birou rada SRAMOTA SRAMOTA

VL
CA
campa
18:22 26.01.2014.

Moram upozoriti glasaće ako Jakovčić ne prođe kao odmazda predstoji nam novi namet.Zato razmislite.Ja neću glasovati za njega i več sam načinio kalkulaciju i utjecaj novog nameta na moj dohodak.Kao potencijalni namet može biti oporezivanje samostalnog vrtlarenja.Koliko gredica toliko poreza.

VL
SI
Simara
17:16 26.01.2014.

Koga ce zastupati Jakovcic? Hrvatsku ili neku njegovu davno zeljenu regiju.

VL
Avatar bok
bok
17:50 26.01.2014.

ako ovaj dojde u EU Parlament, prvo buu trazli d au cijeloj europi bide dvojezicnoast:talijanski i jezik vecinskog naroda...

VL
NI
niks100
20:39 26.01.2014.

Jos jedan pipl mast trast.

VL
BO
Bogočin
20:00 26.01.2014.

Jaka neka lista. Može se po kvaliteti mjeriti s Milanovićevim kabinetom. Čak i nikakvi Karamarko će ih pomesti. Kad se sjetim one "Još Hrvatska nij propala", dođe mi nešto milo, jer vidim da se i to bliži. Razoriše ovi, ko fol lijevi i ko fol desni (a zapravo korumpirane udbaške vucibatine) lijepu našu, a ovce bleje i mirno odoše mesaru. Ukrajina i Ukrajinci su pojam za nas, koji smo obične ovce bez zvonara.

VL
AM
ameris
18:34 26.01.2014.

Prvi nastup g.Jakovčića u EP biti će pitanje : Zašto imate malingometre na ulazu u dvoranu ?Zahtijevam da se to odmah makne!

VL
DU
Deleted user
18:36 26.01.2014.

Problem IDS-a u ovim izborima je to što je cijela Hrvatska jedna izborna jedinica. IDS ima glasove koncentrirane samo u Istri pa su parlamentarna stranka jer dominiraju u VIII izbornoj jedinici i tamo dobiju 4-5 zastupnika iako na razini cijele države imaju rejting manji od HSP-a koji glasače ima posvuda, ali ispod 5%. No, bojim se da Nino kao četvrti neće u Haag, ali će zato pomoć šetebandijeri Jozi Radošu da tamo ode iako on to po ničemu ne zaslužuje. A ni Radoševa najnovija stranka koja također ima 2-3 posto glasova.

VL
Avatar tituš
tituš
18:53 26.01.2014.

Četvrto mjesto, eventualni ulazak u EU parlament, primanja od desetak tisuća EUR mjesečno na četiri godine za nikakav rad i posao, da ne pričamo o odgovornosti, ta ovaj bi i guzice dao kamoli ostao u koaliciji. Vjerojatno će građani Istre i drugi progledati pa ih ne budu birali!

VL
MR
midnight rose
19:10 26.01.2014.

a strašna im je lista...misle li i ti biti "aktivni" u EU parlamentu kao i sadašnji SDP-ovi kandidati! Za njih se niti ne čuje...

VL
DU
Deleted user
17:04 26.01.2014.

sve politicke funkcije od nacelnika opcine do saborskog zastupnika ograniciti na dva mandata......pa vise nebi gledali ovakve i slicne politicke i moralne nakaze

VL
Avatar tajar
tajar
17:35 26.01.2014.

Nino ulazi u EU parlament, a Hrelja može samo sanjati!

VL
AN
Android
20:48 26.01.2014.

Zadovoljan je on sa 4 boce vina.

VL
CR
crocro
07:27 27.01.2014.

Što se tiče gosp. Jakovčića, protiv kojeg kao osobe nemam ništa protiv, ali većina građana je umorna od njega. On štiti i bori se za svoje osobne interese i probitke, kupuje sela po Istri i uređuje za luksuzan i rastrošan budući život. Kako vidi da gubi poziciju u Isti sve manje ga interesira tamošnja aktivnost za lokalnu politiku. Ali zato za bogato daljnje uhljebljenje vidi šansu u EU parlamentu. Zašto ne bi sklopio poznanstva u Europi i doveo goste u svoje eko-selo. Na listi Jozo Radoš koji se ističe nesuvislim opservacijama problema u Saboru kao neki strateg koji iz dubine mozga iznosi svoje pametne ideje, a sam ima potoru javnosti mjerenu u "promilima". Cilj je političko uhljebljenje a za to nije potrebno gospodarsko znanje i dosadašnji rezultati u razvoju gospodarstva tj. kompetencija. Gosp. Hrelja na listi, doduše zadnji, ali samo ime na njegovoj listi sve govori. Ne znam što bi on mogao izjaviti u EU parlamentu a da je suvislo i racionalno. Bolje bi bilo da su umjesto njega dali nekog člana njegove stranke koji je poznati gospodarstvenik, ali valja takvih nemaju u stranci. Jedino što im nešto vrijedi jesu Picula koji suvislo govori, donekle Mimica, ali niti jedan od njih se ne zalažu dovoljno na zaštiti Hrvatskih nacionalnih interesa. Zalažu se, ali to treba ubaciti u sedmu brzinu da građani to jasno vide i dobro čuju , a ne da signale love svemirskim antenama. Dakle, što je poanta tih lista, ne samo SDP-ovih, nego i HDZ-ovih i dr. Isključite politička načela i političku podobnost. To se prije svega odnosi da liste koje će biti za Hrvatske izbore s kojih će kandidati koji pobjede upravljati Hrvatskom. Svi oni koji tako ne postupe biti će na izborima kažnjeni ako na liste stave one koji ništa u životu nisu napravili, koji su čisti "politički proleteri" sa stručnom spremom, bez da išta znaju kako Hrvatsku izvući iz gliba. Na liste za parlamentarne izbore moraju stavljaju iskusne gospodarske znalce čija su poduzeća uspješna i ne proizvode gubitke već samo napreduju. Oni će rukovoditi Hrvatskim gospodarstvom. Gospodarstvo treba voditi iskusna branša glava uz glavu iako nisu npr. članovi neke stranke. Jer političkom podobnošću ali i nekompetencijom nemamo šanse izvući Hrvatsku iz sivila. Najbolji se moraju okupiti, ujediniti i dati smjernice po kojima treba vozizi a uz primjenu iskustava onih zemalja koje su bile na sličnom putu pa su sada daleko gospodarski ispred nas. Nešto se mora kopirati od uspješnih i to primjenjivati kod nas.

VL
DU
Deleted user
21:44 26.01.2014.

Kako će zaboga Mimica nosit listu kad teško hoda i to uz pomoć štapa??

VL
BO
bolesnodrustvo
20:20 26.01.2014.

Izgleda da je u Hrvatskoj političare moguće maknuti sa scene jedino pužomorom.

VL
M3
Miške 3
07:25 27.01.2014.

Tko njega bude birao- neka kasnije ne kuka i plače.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.