Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zadarski dožupan i potpredsjednik HSLS-a pljunuo instruktora vožnje?

24.06.2009.
u 10:55

Zadarska policija potvrdila je jutros informacije da je predsjednika zadarskoga županijskog HSLS-a i potpredsjednika HSLS-a Stanka Zrilića prije tjedan dana prijavio jedan Zadranin da ga je verbalno vrijeđao, a potom i pljunuo dok su navodno stajali na semaforu u automobilima jedan pokraj drugog.

Iz policije su potvrdili da je Stanka Zrilića, koji inače obnaša i dužnost zadarskog dožupana, prijavio instruktor jedne autoškole. Glasnogovornica PU zadarske Sandra Jurinčić-Poljak nam je rekla kako još uvijek nisu uspjeli razgovarati sa zadarskim dožupanom, kao ni s polaznicom autoškole, inače s obrovačkog područja, te da će tek nakon tih razgovora odlučiti o eventualnim prekršajnim prijavama.

Dožupan Stanko Zrilić demantirao je da je pljunuo instruktora autoškole.
- Žurio sam po dijete iz Biograda u Zadar i sreo autoškolu koja je kod Intermoda vozila samo kilometara na sat. Ja sam žurio i trubnuo sam mu, a on me sustigao na sljedećem semaforu i počeo mi prijetiti. Nije istina da sam ga pljunuo - rekao nam je Zrilić dodajući kako je on bio taj kojem se prijetilo, odnosno da on nije nikom prijetio.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije